Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Seattle Mariners (J. Paxton) – Toronto Blue Jays (J. Happ)

Spel Nr2:

Mariners -1 @ 2.03 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Varken Blue Jays eller Mariners står där lagen hade hoppats denna säsongen utan ligger och krigar till break even record och båda dessa lagen hade förhoppningar om att utmana i toppen denna säsongen.

Mariners form är dock mycket bra med 10 vinster senaste 13 matcherna så man börjar klättra uppåt igen. Mariners har en riktig stark offensiv med många tunga namn och man borde fortsätta klättra uppåt än mer när man får tillbaka lite viktiga pitchers som just nu är skadade.

Blue Jays inledde uselt, hade sedan en fin streak men har nu tappat lite då man är 4-5 senaste 9 matcherna och förlusten av Encarnacion har större betydelse än man hade hoppats då offensiven nu är klart sämre.

Detta är tredje mötet mellan lagen på lika många dagar där man vunnit varsin av dom första 2 med 4-2.

Tycker att pitchingduellen ger klar fördel till Mariners som jag också håller som det aningen starkare laget overall mellan dessa 2.

Paxton som startar för Mariners har varit strålande denna säsongen med en ERA på 1.69 över 8 starter. I 5 av starterna har han inte släppt till en enda run. Han historik mot Blue Jays batters är riktigt bra så jag tycker inte det finns mycket som tyder på att Paxton ska rasa samman här.

Happ som startar för Blue Jays åkte på en tidig skada denna säsongen och har inte sett speciellt bra ut nu när han kommit tillbaka från den. Han har endast hunnit med 5 starter denna säsongen med en hög ERA på 5.33 över dessa så det står inte rätt till hos Happ. Han har också riktigt klena siffror mot Mariners batters sedan tidigare så jag tror att en Happ i dålig form och kanske fortfarande drabbad av skadan får svårt att leverera på bra nivå i denna matchen.

Båda lagen har tagit majoriteten av sina segrar på hemmaplan vilket ger fördelen till Mariners som spelar hemma idag. När dom också har klar fördel i pitchingduellen, har bättre form och känns aningen starkare overall så tror jag man har goda chanser att vinna denna matchen komfortabelt!


BOL!
Baseball

Seattle Mariners (J. Paxton) – Toronto Blue Jays (J. Happ)

 • Postad:
  11 jun 2017
  20:02
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,03
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  11 jun 2017
  22:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här