Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

eXtatus – Pride

Spel Nr1+2: ... Hellcase Cup - planerad start kl 17:00

eXtatus vinner vs. PRIDE @ 2.16 (pinnacle) ... Insats: 6 Units

eXtatus -1.5 maps vs. PRIDE @ 3.75 (bet365) ... Insats: 2 Units


Motivering:

eXtatus kommer in till denna matchen med riktigt god form då man vunnit samtliga sina senaste 6 \\\"bäst av 3 matcher\\\" som man spelar på slutet och över denna perioden har man vunnit 11 av 12 kartor. Då har ändå motståndet varit på en ganska bra nivå vilket gör att det är imponerande, man har slagit våra bekantingar Outlaws med 2-0, man slog också kapabla KPI med 2-0 samt Spirit Academy också med 2-0. Senast så vann man med 2-1 mot North Academy så frågan är om eXtatus någonsin spelat så bra som man gör just nu?

Pride å andra sidan har inte alls lika fin form då man förlorat 5 av sina senaste 6 \\\"bäst av 3 matcher\\\". Man har mött samma motstånd som eXtatus på slutet men förlorat. 1-2 mot Outlaws, 1-2 mot North Academy t.ex.

Lagen har nästan ingen historik mot varandra, man möttes en gång i november 2016 då Pride vann 16-13 på Dust2, en map som inte längre finns med. Det är så länge sen och väldigt mycket har hänt med lagen sedan dess så jag tycker inte man kan ta något från den matchen.

Det kan vara svårt att sia om mapveto mellan två lag som aldrig spelat mot varandra och det är svårt att veta hur man resonerar men det är mycket som talar för att eXtatus kan få en stor fördel här.

Ett troligt scenario är att eXtatus bannar Nuke först då det är en stark map för Pride vilket skulle plocka bort en bra map för Pride och en dålig för eXtatus vilket känns smart.

Pride brukar alltid banna Overpass direkt då det är en map som man inte vill spela och det skulle kunna spela eXtatus rakt i händerna eftersom Overpass är den mapen tillsammans med Nuke som eXtatus spelar minst.

Dom inledande 2 bansen skulle kunna plocka bort dom 2 mapsen som eXtatus spelar minst och kvar finns då ett gäng med kartor som passar dom bättre.

eXtatus bör sedan välja Inferno som sitt första mappick då det är en karta som man spelat en hel del och med riktigt bra resultat samtidigt som det är en map som Pride är dåliga på. Så en inferno skulle vara klar fördel eXtatus.

Vad Pride sedan väljer känns lite mer oklart, Cache eller Train skulle kännas möjligt men det är också helt okej maps för eXtatus så det blir inget enkelt val för Pride. Skulle tro att Pride går för Train.

Båda lagen är bra på Mirage men jag tror inte man väljer att plocka den som sitt första pick eftersom man då gärna vill ta en map som man själva är bra på men motståndarna mindre bra på. Känns mer troligt att Mirage bli kvar som eventuell tredje map då eXtatus säkerligen bannar den av Train/Cache som Pride inte väljer och sedan bannar Pride bort Cobblestone vilket lämnar Mirage kvar.

Som sagt, jättesvårt att veta hur lagen tänker men detta känns som ett troligt scenario enligt mig:

eXtatus removed Nuke
Pride removed Overpass
eXtatus picked Inferno
Pride picked Train
eXtatus removed Cache
Pride removed Cobblestone
Mirage was left over


Sen kan det ju bli tvärt om i pickordningen beroende på vilket lag som börjar att plocka bort en map, det brukar lottas precis innan.


eXtatus har presterat klart bättre av dessa lagen på slutet och när man mött samma lag senaste veckorna så har eXtatus vunnit men Pride förlorat vilket indikerar att det är eXtatus som spelar bättre för stunden.

Jag tror också mapveto kan ge en klar fördel till eXtatus om Pride gör som vanligt och bannar Overpass vilket är mycket troligt och det ger ytterligare edge till grabbarna från Tjeckien och Slovakien.

Enligt mig är det fel favorit i denna matchen så som lagen spelar för stunden och med vilka maps som förmodligen kommer spelas!

BOL!
E-Sports

eXtatus – Pride

 • Postad:
  13 jun 2017
  12:53
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Info: 2 spel, se reken
 • Spreadsheet: Lazlos Expertrekar
 • Bolag:
 • Datum:
  13 jun 2017
  17:00
 • Sport: E-Sports
 • Land: Europa
 • Liga: Counter Strike
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här