Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

New York Mets (Z. Wheeler) – Chicago Cubs (J. Lester)

Spel Nr1:

Mets - Cubs = UNDER 9 runs @ 1.83 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Dagens motivering blir lite kortare då jag har haft en lång dag.

Wheeler som startar för Mets fortsätter sänka sin ERA för varje start som går och nu är den nere på 3.45 vilket är i nivå med vad man kan förvänta sig av honom. Hans rad på slutet är riktigt stabil då han endast släppt till 11 runs på sina senaste 7 starter. Cubs har varit en ganska stor besvikelse denna säsongen och jag tror inte Wheeler bryter ihop så pass så denna linan ska spräckas idag.

Lester som startar för Cubs har varit en av ligans bästa pitchers över en längre period. Denna säsongen har det väl varit lite sisådär dock då han inte varit lika dominant som tidigare men han precis som hela Cubs kanske har lite championship-hangover och kommer igång mer ju längre säsongen lider. Lester har på det stora hela varit okej denna säsongen men lite sämre än dom höga förväntningarna som finns på en elitpitcher som honom. I 10 av 13 starter han det varit fullt godkänt, det är 3 lite sämre starter som höjer hans ERA en hel del till 4.13 vilket ändå inte är någon katastrof. Mets offensiv har varit ganska klen denna säsongen och Lester har mycket fin statistik mot Mets batters sedan tidigare så jag tror han har goda chanser att lyckas.

Lagen vilar några spelare idag vilket gynnar underspelet. Mets vilar sin kanske bästa batter så här långt när Conforto inte spelar, Mets 2 power batters Bruce och Cespedes har båda riktigt usla stats mot Lester då jag tror Mets offensiv kan få det svårt idag. Cubs gör också någon förändring i laget men man har en ganska bred trupp så det blir ingen större försvagning nu när Baez vilas men Wheeler har ju varit säkerheten själv senaste veckorna så jag tror Cubs får kämpa för att få till runs.

Vädret gynnar också det ett underspel då det är ganska kraftig vind in på arenan som kan hindra bollar i luften från att gå till homerun.

Den här linan är väldigt hög och tilltagen som att det är klena pitchers mot bra offensiver. Jag tycker snarare det är tvärt om, vi har två pitchers som håller hög klass och offensiver som många gånger varit mycket klena denna säsongen samtidigt som en del andra faktorer med vilade spelare och väder också talar för underspel så känns spelet givet i denna matchen för min del!


BOL!
Baseball

New York Mets (Z. Wheeler) – Chicago Cubs (J. Lester)

  • Postad:
    13 jun 2017
    22:50
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 9
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,83
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    14 jun 2017
    01:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td