Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Milwaukee Brewers (J. Guerra) – San Diego Padres (M. Diaz)

Spel Nr2:

Brewers -1 @ 1.85 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Kort motivering:

Brewers har imponerat ganska rejält denna säsongen och det var nog ingen som trodde att laget skulle leda sin division när nästan halva säsongen är spelat men det gör man nu. Man ligger före regerande mästarna Cubs och även alltid stabila Cardinals vilket är imponerande.

Idag startar Guerra för Brewers som fick sin säsongsinledning fördröjd på grund av skada. Han har nu hunnit 5 starter och endast släppt till 7 runs på dessa vilket ger en ERA på 2.45 och han fortsätter på sin succé från fjolåret. Nu möter han ligans sämsta lag och jag ser ingen anledning till att Guerra ska rasa igenom idag.

Padres förväntades vara ligans sämsta lag denna säsongen och efter en lite överraskande inledning så har man nu dalat i tabellen och ligger bland som sämsta i hela ligan. Det finns inte mycket positivt att hämta från Padres utan dom försöker utveckla sina yngre spelare för dom vet att det finns ingen chans för det här laget att nå något slutspel denna säsongen.

Man kastar in Diaz som startar här och han kommer normal in som reliever från bullpen och detta blir således en ganska ovan roll för honom. Hans ERA på 6.45 vittnar om att han är långt ifrån bra på MLB nivå och detta är inte en pitcher som Padres tror mycket på då man brukar slänga in honom i matchen som redan är körda, han får inte chansen när det är viktiga lägen. Diaz har deltagit i 22 matcher denna säsongen och Padres har förlorat 18 av dessa.

Brewers offensiv har varit imponerande denna säsongen och mot en så pass klen pitcher som Diaz bör det kunna trilla in en hel del runs.

Klar fördel Brewers på alla viktiga delar av spelet och pitchingduellen ger dom stor fördel vilket gör att jag tror dom vinner denna matchen enkelt!


BOL!
Baseball

Milwaukee Brewers (J. Guerra) – San Diego Padres (M. Diaz)

 • Postad:
  16 jun 2017
  22:11
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  17 jun 2017
  02:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här