Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New York Mets (S. Matz) – Washington Nationals (M. Scherzer)

Spel Nr1:

Mets - Nationals = UNDER 7.5 runs @ 1.91 (5dimes) ... Insats: 5 Units


Kort motivering:

Är Matz den räddande ängeln som kommer in och ordnar upp Mets oväntat klena pitchingrotation denna säsongen? Hans säsongsdebut senast lovade gott då han endast släppte till 1 run på 7 innings mot Braves. Nu är motståndet tuffare men Matz har ganska bra siffror mot Nationals sedan tidigare och han har en riktigt hög nivå vilket han borde kunna ligga nära efter den fina starten han fick på säsongen senast.

Scherzer som startar för Nationals är precis i vanlig ordning en av ligans bästa pitchers och släpper sällan till många runs. Han pitchar nästan alltid långt in i matcherna, har många strikeouts och släpper inte till mycket chanser alls så jag tror Mets får svårt att hitta på något offensivt ikväll.

Tycker det känns som en stark pitchingduell i denna matchen och jag tror inte att något av lagen kommer få igång sin offensiv mot så här kompetenta pitchers så därför väljer jag att gå med underspelet!


BOL!
Baseball

New York Mets (S. Matz) – Washington Nationals (M. Scherzer)

 • Postad:
  16 jun 2017
  22:10
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: UNDER 7.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: 5dimes
 • Datum:
  17 jun 2017
  01:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här