Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Miami Marlins (J. Nicolino) – Washington Nationals (T. Roark)

Spel Nr1:

Nationals ML @ 1.95 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Roark som startar för Nationals har gjort det väldigt bra i majoriteten av sina starter men har haft ett par genomklappningar som gör att hans ERA är orättvist hög enligt mig då den ligger på 4.39 vilket är klart över hans normala nivå som är ner på låga 3. På 14 starter så har 12 varit ganska bra men två rejäla plumpar mot Braves och Pirates där han släppt till 7 runs i båda dom matcherna. Roark är en pitcher som är bättre än medel och normalt är han klart bättre än den pitchern som han möter i afton. Roark mötte Marlins i sin första start för säsongen och spelade bra när Nationals vann matchen med 6-4 och han har ganska bra siffror mot Marlins batters sedan tidigare.

Nicolino som startar för Marlins gör endast sin 4:e start för säsongen i afton då han skickas fram och tillbaka mellan farmalaget och Marlins. Anledningen till att han inte har en fast startplats utan bara får hoppa in när det är kris är ju för att han inte är tillräckligt bra helt enkelt. Han startade 2 matcher i mitten av maj, kom tillbaka för en start i slutet av maj och har sedan dess inte pitchat på MLB nivå på 3 veckor innan det nu är dags igen mot ett av ligans absolut tuffaste lag. Nationals tunga batters har tidigare träffat Nicolino väldigt bra så jag tror han får en mycket tuff afton ikväll.

Ingen tvekan om att Nationals är det klart bättre laget och man kommer också från en serien där man vann 3 av 4 matcher mot Mets. Marlins kommer från 2 raka förluster mot Braves och är långt ifrån Nationals nivå overall.

Pitchingduellen ser jämn ut på förhand enligt siffrorna men är knappast det i grunden. Roark har en normal kapacitet kring låga 3 i ERA och bör också trenda dit ju längre säsongen lider samtidigt som Nicolino är för dålig för MLB nivå normalt sett och kommer knappast ha lägre ERA än Roark i längden.

När då också Nationals har den klar bättre offensiven så anser jag att oddsen är på tok för jämna i denna matchen!


BOL!
Baseball

Miami Marlins (J. Nicolino) – Washington Nationals (T. Roark)

  • Postad:
    19 jun 2017
    22:44
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    20 jun 2017
    01:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td