Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Daniel Altmaier – Victor Estrella Burgos

Spel Nr1+2: ATP Antalya - planerad start kl 13:00

V.Estrella vinner vs. D.Altmaier @ 1.76 (pinnacle) ... Insats: 6 Units

V.Estrella -1.5 set vs. D.Altmaier @ 2.80 (unibet) ... Insats: 3 Units


Kort motivering:

Altmaier får hoppa in här med ganska kort varsel efter att Chung lämnat återbud och detta är ett välkommet besked för Estrella som nu går från underdog till att vara favorit.

Altmaier är en ung tysk spelare som inte riktigt lyckats slagit sig in på ATP nivå än utan håller till på dom lägre nivåerna och är rankad 252 i världen. På gräset är det viktigt att ha en bra serve och det är något som Altmaier inte har vilket är en stor nackdel.

Estrellas succé på gamla dagar är inte lika stark längre då han inte är lika bra som för några år sedan men han behåller fortfarande en top 100 plats på rankingen då han är 93:a just nu. Estrella har en ganska bra serve för sin längd och brukar spela med mycket power vilket passar bra på gräset.

Det känns som det finns en ganska klar skillnad mellan dessa spelarna även om dom trendar åt varsitt håll på grund av åldern. Båda spelarna har mött Fucsovics nyligen på gräs och Altmaier förlorade i 2 raka och skrapade inte fram en enda breakboll medans Estrella vann första set innan han sedan tappade matchen 1-2.

Senast Altmaier mötte en spelare rankad top 100 var i Stuttgartkvalet till förra veckan och då förlorade han med besked 2-6, 1-6 mot Pospisil som ligger på ungefär samma nivå som Estrella. Han förlorade även kvalet här, först fick han kämpa hårt mot en okänd turk rankad 598 i världen innan han förlorade mot Ebden som är 272 i världen men han fick alltså en gratisbiljett här eftersom Chung fick lämna återbud.

Ebden som slog Almaier i kvalet hade ingen chans i sin match här igår då han förlorade 1-6, 3-6 mot Sugita som är en spelare som håller ungefär samma nivå som Estrella.

Ingen av spelarna trivs speciellt bra på just gräs och ingen av spelarna har någon vidare form men enligt mig så känns det ganska klart att Estrella har en betydligt högre nivå i sitt spel vilket man också kan se om man tittar på vad dom presterat på slutet och mot vilka spelare.

Oddsen känns alldeles för jämna här då Estrella är den klart bättre spelaren!


BOL!
Tennis

Daniel Altmaier – Victor Estrella Burgos

  • Postad:
    27 jun 2017
    11:47
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Bolag:
  • Datum:
    27 jun 2017
    13:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: R1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td