Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ESEA – Premier

Spel Nr1+2+3: ESEA Premier - planerad start kl 19:00 + 20:00

pro100 vinner vs. ex-Fury @ 1.40
Pride vinner vs. Planetkey @ 1.28

Totalt odds: 1.80 @ bet365

Insats: 7 Units


pro100 -3.5 rundor vs. ex-Fury @ 1.80 (bet365) ... Insats: 6 Units

Pride -4.5 rundor vs. Planetkey @ 1.83 (bet365) ... Insats: 6 Units



Motivering:

Nuke ska spelas mellan pro100 och ex-Fury och det är en map som ger stor fördel till det ukrainska laget då man spelat den mapen ganska mycket på slutet och har därför bra koll på den.

ex-Fury spelar nästan aldrig Nuke och man är också ett mycket klent lag då man på 14 maps under 2017 har förlorat 11, 2 av segrarna kommit mot urusla Netland från Grekland som alla vinner mot.

pro100 håller en klart högre nivå och brukar kunna mäta sig med motståndet på denna nivån, ex-Fury förlorar nästan samtliga matcher och har sällan någon chans mot bättre lag från denna nivån.

När sedan också mapen ger så stor fördel till pro100 så känns det som att segern kommer bli enkel. Nuke är en ganska komplicerad map som man måste träna på för att bli bra på och är ett lag bra på Nuke men det andra inte så gör det större skillnad på en map som Nuke kontra en mer enkel map som Cache som alla lag kan ganska bra.

--------------------------------------------

Jag tycker det är riktigt bra läge att gå emot det dåliga laget Planetkey idag då man i båda dessa matcherna kommer få spela Mirage vilket är en av deras sämsta map. Planetkey har endast spelat Mirages 3 gånger på senare tid och bara vunnit 1 av dess matcherna så det här är en map som man inte alls trivs på och är inte speciellt stabila på. Formen är också ganska klen för tyskarna med 5 förluster på dom senaste 6 mapsen.

Stor skillnad mot Pride som spelat Mirage 19 gånger på senare tid och vunnit 16 av dessa så det är den mapen som Pride trivs allra bäst på. Dessa lagen möttes också för en månad sedan och Pride vann då enkelt med 2-0.

Jag har endast valt att kopiera reken från förra veckan då dom ska spela en uppskjutna matchen idag men båda lagen har hunnit med några matcher sedan dess. Inget extraordinärt har hänt i lagen på denna veckan som skulle kunna förändra läget anser jag.

Jag väljer dock att höja insatsen då bet365 har lagt linan 1 runda lägre denna gången på -4.5 istället för -5.5. Pinnacle ligger på -5.5 och har lägre odds (1.79) än vad bet365 har på -4.5.




Det är ingen tvekan om att Pride och pro100 håller en nivå högre än sina motståndare och nu när också kartan som ska spelas ger stor fördel till favoriterna så anser jag att skrällchansen är väldigt liten.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

ESEA – Premier

  • Datum:
    28 jun 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td