Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kansas City Royals (J. Vargas) – Minnesota Twins (E. Santana)

Spel Nr1:

Royals - Twins = UNDER 9 runs @ 1.85 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

I denna matchen har vi två veteranpitchers som presterat otroligt bra denna säsongen och jag kan inte förstå varför denna linan ligger så här högt.

Vargas som startar för Royals har en ERA på 2.23 denna säsongen över 15 starter och 14 av dessa starterna har varit mycket bra så det finns inget att klaga på för Vargas under 2017. Han är en flyball pitcher som får fler outs i luften än på marken och då är det viktigt att man spelar på en arena som lämpar sig för den typen av spel och Royals hemmaplan Kauffman Stadium är en av dom största i hela ligan så Vargas + Kauffman Stadium är en bra kombination.

Santana som startar för Twins har också han varit mycket bra denna säsongen med sin ERA på 2.80 över 16 starter. Santana har några fler matcher där det gått sämre men han har också fler lysande starter än Vargas då han nollat motståndarna i 7 matcher och släppt till 1 run i 4 ytterligare. Dom matcherna som Santana har haft det lite tuffare har varit mot lag som har en ganska stark offensiv som Rockies och Red Sox. Här möter han Royals som har en av ligans sämsta offensiver vilket ökar hans chanser att han en av sina mer vanliga bra starter och när han mötte dom i början av säsongen så spelade Santana lysande när han endast släppte till 1 run i matchen.

Båda dessa lagen är mittenlag i MLB som dock har offensiven som rankas klart på den under halvan av statistiken och Royals kan ha ligans sämsta offensiv av alla lagen.

Två pitchers som har varit riktigt bra denna säsongen spelar match på en av dom mest pitcher friendly arenorna mot offensiver som inte alls håller hög klass. Jag kan därför inte alls förstå hur denna linan kan ligga så här högt utan underspelet känns som det givna här.


BOL!
Baseball

Kansas City Royals (J. Vargas) – Minnesota Twins (E. Santana)

  • Datum:
    01 jul 2017
    02:15
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-09 01:42

Spelsammanfattning:+-0 Units

Lazlo 2017-07-01 18:24

Det stannade på exakt 9 runs så det blir push på spelet och insatsen tillbaka.

karpafan 2017-07-01 08:26

Jag har noll koll på Baseball, hur gick det med liret?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td