Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kansas City Royals (L. Farrell) – Minnesota Twins (J. Berrios)

Spel Nr1: OBS Game 1 med start kl 20:15

Twins ML @ 1.90 (bet365) ... Insats: 6 Units


Kort Motivering:

Berrios som startar för Twins är en av ligans mest lovande pitchers och har verkligen fått till det denna säsongen då han har en fin ERA på 2.98 över 9 starter och då ska man han med i beräkningen att han mött väldigt tuffa lag i majoriteten av sina matchen men ändå har riktigt fina resultat. Royals offensiv är bland ligans sämsta och spelar Berrios i närheten av hur han gjort hela säsongen så kommer han vara klart mycket bättre än sin motståndarpitcher idag.

Red Sox manager John Farrell kommer nog inte följa sitt lag Red Sox mest denna dagen utan han är nog mer intresserad av sin son Luke Farrell som här gör MLB debut för Royals som 26-åring. Att göra debut i MLB så här pass sent brukar i regel innebära att man inte riktigt har vad som krävs för denna nivån men i dagens läge när Royals ska spela 2 matcher samma dag så får man ta till någon form av nödlösning och kastar därför in Farrel. På dom lägre nivåerna så har Farrell endast okej stats tidigare och det är enligt mig stor chans att han får rejäla problem mot MLB batters som såklart är mycket svårare att möta än dom han möter i dom lägre divisionerna.

Båda lagen är mer eller mindre ordinarie i denna första matchen för dagen och kommer säkerligen vila några spelare till den andra matchen som spelas under natten då det är dumt att slita på sina viktiga batters över 2 hela matcher samma dag.

Enligt mig är det ingen tvekan om att Berrios normalt är klart bättre än Farrell vilket ger Twins stor fördel i pitchingduellen. Lagen som helhet är väl ganska jämna men jag håller Twins offensiv som den vassare och när man då också har fördel i pitchingduellen så bör man vara klar favorit i denna matchen!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Baseball

Kansas City Royals (L. Farrell) – Minnesota Twins (J. Berrios)

  • Datum:
    01 jul 2017
    20:15
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-09 01:40

Spelsammanfattning:-6 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td