Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Immortals – Virtus.pro

Spel Nr1+2+3: ESL Cologne - planerad start kl 13:15

Immortals vinner vs. Virtus.pro @ 2.33 (betsson) ... Insats: 5 Units

kNg (Immortals) UNDER 19 kills i matchen @ 1.80 (betsson) ... Insats: 5 Units

Taz (Virtus.pro) UNDER 18 kills i matchen @ 1.80 (betsson) ... Insats: 5 Units



Motivering:

Immortals kommer från en känslofylld kvalturnering till nästa Major i Krakow som spelas om ett par veckor och Majors är dom största turneringarna för året. Efter många om och men så lyckas Immortals kvala sig in till Majorn efter en otrolig comeback mot Godsent på Cache och Immortals behöver inte längre klassas som "världens bästa lag som aldrig spelat en major" för nu är man där. På det stora hela så var spelet ganska bra från Immortals sida, man förlorade mot suveräna G2 i OT vilket ändå är pluspoäng och man bör komma in i denna turneringen med rejält självförtroende efter kvalet som var i helgen.

Virtus.pro är säsongens stora fiasko då det tidigare dominanta polska laget har varit totalt under isen denna säsongen. Det är brist på motivation som verkar vara den stora faktorn hos Virtus.pro då dom efter ett bra 2016 lyckats spela till sig fina kontrakt som gör att dom sitter ganska nöjda istället för att träna och försöka bli bättre. Dom gamla veteranerna börjar tappa stilen och med så många nya unga och hungriga lag så gäller det att ligga i och träna för att kunna hänga med och det har bevisligen inte Virtus.pro gjort.

Immortals är ett farligt lag som kan hota dom allra bästa när dom är i form och efter segern i Majorkvalet så måste självförtroendet vara på topp vilket gör att dom kan bli riktigt farliga här i Cologne.

Virtus.pro är långt ifrån sin toppform och behöver steppa upp flera nivåer om man ska kunna avfärda ett glödhett Immortals och jag tycker "skrällchanserna" är mycket goda i denna matchen.


Jag väljer även ett par player props på respektive lags sämsta spelare.

Det finns absolut ingen anledning att kNg rankas som 3:e bästa spelaren i Immortals enligt linorna vi får från bettson då han är deras svagaste spelare och också det senaste tillskottet till laget. Ser man till hans senaste 7 maps så har han endast varit över denna linan 1 gång och det var när det blev dubbel OT mot G2 och det spelades 42 rundor istället för maximala 30 som det är vid ordinarie tid. Många av dom andra matcherna spelades det många rundor, 29, 29 och 30 men kNg lyckades ändå inte nå upp i 19 kills så han är inte alls i form för stunden och jag anser att han är klart sämst i Immortals.


Detsamma gäller för gamle Taz i Virtus.pro som inte alls varit speciellt bra på slutet. Faktum är att han gått under denna linan i 26 av sina 30 senaste maps och 3 av gångerna han gått över så har han landat på 19 kills, precis över denna linan. Om Virtus.pro får till det så är det sällan Taz som spelar bra utan han ligger nästan alltid i botten av scoreboarden och i denna tuffa matchen mot Immortals tror jag han får svårt att bryta denna trenden.


BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

Immortals – Virtus.pro

  • Datum:
    04 jul 2017
    13:15
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td