Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: North – Optic

Spel Nr4: ESL Cologne - planerad start kl 15:45

North -4.5 rundor vs. Optic @ 1.86 (betsson) ... Insats: 7 Units


Motivering:


Optic deltog i Majorkvalet precis som Immortals men man fick ett helt annat resultat då man åkte ut med besked 0-3 efter att man förlorat mot Penta, Vega och Renegades vilket är 3 ganska usla lag så det är ett rejält fiasko för Optic. Prestationerna i kvalet gör att det börjar snackas om att något måste hända med detta laget då det verkligen ser illa ut för stunden och egentligen samtliga spelare funderar på att lämna vilket såklart inte är optimalt inför denna turneringen.

North tog sig till final i ESC finals där man förlorade 1-3 mot G2 och det är ändå helt okej att ta sig till final i en sån stor turnering. Sedan dess har man vilat och är väl förberedda inför denna turneringen och ses återigen som främsta utmanaren till dom stora lagen.

North har 5 raka vinster mot Optic och dessa matcherna har varit i en period när Optic spelat bra. Nu är Optics självförtroende totalt nerkört i botten efter det usla Majorkvalet och med den stämningen som är i laget så är det nog hög risk att det blir 0-3 även här i Cologne och sedan försvinner spelarna från detta laget då det inte funkar helt enkelt.

Att man ska bjuda upp till fight mot starka North känns inte speciellt troligt enligt mig utan jag tror danskarna har goda chanser att köra över ett Optic i kris här!


BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

North – Optic

  • Datum:
    04 jul 2017
    15:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-09 01:21

Spelsammanfattning:-7 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td