Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Immortals – Cloud9

Spel Nr1+2: ESL Cologne - planerad start kl 14:20

Immortals -2.5 rundor vs. Cloud9 @ 2.45 (pinnacle) ... Insats: 5 Units

Immortals -3.5 rundor vs. Cloud9 @ 2.90 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Först och främst så är oddsen på dom rörliga linorna extremt skeva enligt mig och jag anser att det är mycket större värde i dom här högre oddsen än att bara spela ML till ca 2.00 gånger pengarna.

Så som spelet är uppbyggt så kan man som minst vinna med 2 runs och att Immortals ska vinna matchen ger alltså 2 gånger pengarna och det minsta man kan vinna med är 2 runs. Att dom ska vinna med minst 3 runs ger 2.45 och minst 4 runs ger 2.90 vilket är helt galet enligt mig då det är extremt lite som krävs för att man ska vinna med 4 runs istället för 2.

Om Immortals får till det så är det betydligt bättre att ha dom här höga oddsen då det är extremt sällan som dom kommer vinna med exakt 2 runs. Får dom inte till det och förlorar så förlorar man ju lika mycket.

Stort värde att plocka dom här högre oddsen enligt mig då chanserna till att vinna med 4 runs istället för 2 knappast motsvarar en oddsskillnad på ca 0.90 i odds.


Så till varför jag spelar som jag gör.

Dessa lagen har mötts ganska flitigt på senare tid och det är utan tvekan Immortals som har övertaget då dom vunnit 7 av dom senaste 10 mapsen.

Båda lagen är 1-2 inför denna matchen och det laget som förlorar här åker ur turneringen. Båda har förlorat OT matcher och vunnit mot ett lag som åkte ut 0-3 i turneringen så det är inte mycket som skiljer lagens prestationer hittills.

Jag anser dock att Immortals har den klart högre nivån av dessa lagen och båda lagen har en tendens att vara väldigt ojämna. Når båda lagen sin högsta nivå så är Immortals starkare men det är ju alltid osäkert vilken nivå man får ut över endast 1 map där allt står på spel.

Som jag skrev i första reken på Immortals i denna turneringen så har laget fått en rejäl självförtroendeboost av comebacken i majorkvalet vilket gör att känslan i lagen är riktigt bra. När Immortals får igång spelet så kan man hota alla lag och Cloud9 är inte ett av dom bättre lagen.

Ser ingen som helst anledning att Immortals är underdog i denna matchen då jag anser att laget har en högre nivån än Cloud9. När man då också har en klar fördel i H2H på senare tid med 7 vinster på senaste 10 mapsen för Immortals så anser jag att spelet känns riktigt bra.

Med dom här höga oddsen så blir spelen bara ännu starkare enligt mig då Immortals kan vinna matchen enkelt om man bara får igång spelet så det finns all anledning att plocka dessa högre oddsen!


BOL!
E-Sports

Immortals – Cloud9

  • Postad:
    06 jul 2017
    10:40
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Spreadsheet: Lazlos Expertrekar
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    06 jul 2017
    14:20
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-09 01:16

Spelsammanfattning:-9 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td