Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kvartsfinaler – ESL Cologne

Spel Nr1+2: ESL Cologne - planerad start kl 17:40 - 21:30

FaZe vinner vs. Liquid @ 1.40
SK - Optic = UNDER 2.5 maps @ 1.50

Totalt odds: 2.10 @ coolbet

Insats: 7 Units


FaZe -1.5 maps vs. Liquid @ 2.25 (bet365+coolbet) ... Insats: 6 Units



Motivering:

Vill börja med att meddela att starttiderna här är endast preliminära då matcherna kommer starta efter varandra och det beror ju på hur lång tid dom tidigare matcherna tar. Den första matchen behövde bara 2 maps och om NiP - Cloud9 också bara spelas över 2 maps så kan dessa matcherna starta ett par timmar tidigare.


Det var väl ingen som trodde att krisstämplade Liquid och Optic som hade ett fiaskoartat Majorkval skulle kunna komma tillbaka och spela så bra här i Cologne men man har väl gått in med en "allt att vinna inget att förlora" inställning då man inte riktigt kan komma längre ner än botten av gropen.

Att världens 2 bäst rankade lag SK och FaZe skulle vara här framme var alla ganska säkra på men desto mer oväntat var det att båda lagen tvingades spela maximala 5 matcher i gruppspelet för att ta sig vidare med ett 3-2 record.

Dom här bra lagen kan ofta gå lite på sparlåga i matcher där man känner sig överlägsna på förhand men när det hettar till och saker ställs på sin spets så kan dom leverera på en nivå som är klart högre än alla andra lag i världen.

Både SK och FaZe var 2-2 igår och tvingades därför spela en direkt avgörande match mot luriga motståndaren i form av Fnatic respektive North som båda är rankade top 7 i världen.

När dom behövde leverera så tyckte jag att man tydligt såg vilken klar förbättring som kom i spelet.

SK hade inga som helst problem att avfärda Fnatic med 16-6 och FaZe vann också dom väldigt enkelt med 16-7 mot North.

Både North och Fnatic är normalt bättre än dagens motståndare Liquid samt Optic och nu när det är kvartsfinal så förväntar jag mig att 1:an och 2:an i världen SK och FaZe kommer fortsätta leverera på den höga nivån som man plockade fram igår när det behövdes.


FaZe har mött Liquid en gång i år och vann den matchen i majorn som var i början av året. Lagen såg dock väldigt annorlunda ut då, superstjärnan Niko spelade inte i FaZe och Liquid har också dom gjort några förändringar sedan dess.

SK och Optic har mötts flitigare då både håller till borta i amerika och på slutet så har SK krossat Optic när man mötts. Senaste 3 matcherna har varit utklassningssegrar 16-4, 16-1, 16-7 och dom få gångerna som Optic lyckats knipa en map så har det varit i OT eller med minsta möjliga marginal medans SK ofta vinner busenkelt.


Coolbet erbjuder högre odds på Under 2.5 maps kontra vad andra bolag erbjuder på SK -1.5 maps och då är ju givetvis Under 2.5 maps bättre eftersom det finns 2 chanser att vinna det spelet även om det extra alternativet skulle vara en superskräll.

Både FaZe och SK har en nivå som är klart bäst av alla lag i denna turneringen och att möta dessa ganska klena lagen i kvartsfinal är en väldigt trevlig lottning.

Jag tror vi kommer fortsätta se FaZe och SK ligga på den höga nivån som man plockade fram igår. Idag är det återigen vinna eller försvinna som gäller och då lär skärpan vara på max vilket leder till att man är överlägsna ett motstånd på nivån som Optic och Liquid ligger på!


BOL!
E-Sports

Kvartsfinaler – ESL Cologne

  • Postad:
    07 jul 2017
    13:01
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Spreadsheet: Lazlos Expertrekar
  • Bolag:
  • Datum:
    07 jul 2017
    17:40
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-09 01:06

Spelsammanfattning:+0,5 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td