Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Wimbledon – Parlay

Spel Nr1+2+3: Wimbledon - planerad start kl 12:30 + 17:30

K.Nishikori vinner vs. R.Bautista-Agut @ 1.42
J-W.Tsonga vinner vs. S.Querrey @ 1.38

Totalt odds: 1.96 @ bethard

Insats: 7 Units


K.Nishikori -1.5 set vs. R.Bautista-Agut @ 1.72
J-W.Tsonga -1.5 set vs. S.Querrey @ 1.72

Totalt odds: 2.96 @ betsson, betsafe, nordicbet

Insats: 4 Units



K.Nishikori -2.5 set vs. R.Bautista-Agut @ 2.90
J-W.Tsonga -2.5 set vs. S.Querrey @ 3.00

Totalt odds: 8.70 @ unibet

Insats: 1 Unit



Motivering:

Som vanligt så är det nog bäst att jag poängterar vilken risk/reward fördelning det blir att plocka flera spel på samma match så här. Har ni problem med att spela enligt detta upplägget så ska ni givetvis låta bli och bara rygga det tyngre spelet. Personligen har jag inga problem med att hantera den eventuellt större variansen som detta spelsätt kan medföra men det gäller såklart att ni själva spelar efter ett sätt som ni känner er bekväma med. Rygga inte om ni kommer kallsvettas för att ni har flera spel på samma match men kan ni hantera det så kommer det ju ge bra med klirr i kassan om man är rätt ute på spelen.

Båda dessa matcherna har vi en ganska klar favorit enligt mig vilket vi också kan se på deras H2H sedan tidigare.



Nishikori har 4-0 mot Bautista-Agut och har vunnit dom senaste 2 mötena i raka set med 2-0 och det har varit ganska komfortabla segrar.

Båda dessa spelarna har ungefär liknande spelstil då man är ganska små och lever på att försöka hålla bollen i spel för att trötta ut motståndarna istället för att gå efter vinnande slag direkt. Detta är något som egentligen lämpar sig ganska dåligt för just underlaget som Wimbledon spelas på vilket är gräs men det blir ju ingen för eller nackdel för någon av spelarna här eftersom båda spelar lika. Kan bli jobbigare i matcher där man möter spelare som klart gynnas av det här snabba underlaget.

Denna matchupen blir därför problematiskt för Bautista-Agut eftersom han här möter en spelare som är bättre på precis allting som han själv har som sina styrkor i spelet. Bautista-Agut vill hålla bollen i spel men det kan Nishikori göra ännu bättre.

Det känns som att det är stor chans att vi återigen får en match mellan dessa där Nishikori hela tiden ligger steget före och har en nivå högre i sitt spel vilket gör att Bautista-Agut måste få till en perfekt match om han ska kunna hota tror jag.

Nishikori bör vinna återigen och det är absolut inte omöjligt att han vinner enkelt om Bautista-Agut inte når upp till maxnivå.


-----------------------------------------

Även Tsonga har haft ganska lätt för Querrey sedan tidigare då han har 4-1 i H2H och senaste 2 mötena har Tsonga vunnit i raka set med 2-0 båda gångerna.

Querrey lever såklart mycket på sin serve men Tsonga har också han en serve som är otroligt bra och han trivs mycket bra på gräset.

När man möttes under 2016 så lyckades inte Querrey skrapa fram en enda breakboll mot Tsonga och jag tror han får mycket svårt att göra det här i Wimbledon också.

Querrey får hoppas att Tsonga inte har en bra dag och att han kan kriga sig till tiebreak där han sedan måste ha marginalerna med sig.

Kommer dock Tsonga upp i normal nivå så kommer han hota Querrey hela tiden och det kan bli en enkel seger för fransmannen som utan tvekan har ett par nivåer till i sitt spel jämfört med Querrey.



Det känns mycket troligt att både Nishikori och Tsonga vinner sina matcher. Jag tror det är riktigt bra chanser att dom båda vinner och släpper max 1 set vardera. Sedan så kan det mycket väl bli så att dom återigen visar sin dominans i dessa matchupsen och för tredje matcherna i rad vinner i raka set och då skulle vi kunna få in ett riktigt högt odds som jag anser är värt en liten liten slant.


BOL!
Tennis

Wimbledon – Parlay

  • Postad:
    07 jul 2017
    01:16
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 3 spel, se reken
  • Bolag:
  • Datum:
    07 jul 2017
    12:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: R3
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-09 01:09

Spelsammanfattning:-12 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td