Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: NaVi – Cloud9

Spel Nr1+2: ESL Cologne - planerad start kl 16:00

Natus Vincere (NaVi) vinner vs. Cloud9 @ 1.69 (pinnacle) ... Insats: 7 Units

Natus Vincere (NaVi) -1.5 maps vs. Cloud9 @ 3.07 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Navi imponerade rejält igår när man lyckades vinna kvartsfinalen mot topplaget G2 med 2-0 och Navis superstjärnor levererade verkligen på absolut högsta nivå. Navi har ett lag fyllt med superstjärnor men det var ganska länge sedan man fick till det ordentligt. Segern igår kan vara ett tecken på att laget återigen är på gång att bli ett av världens bästa, kapaciteten finns där utan tvekan.

Cloud9 kunde inte drömt om en enklare kvartsfinal då man ställdes mot NiP som varit urusla senaste tiden och gjort om en hel del i laget. Ändå hade man problem och lyckades bara vinna med 2-1. Cloud9 är precis som alla nordamerikanska lag en bra bit ifrån nivån på dom allra bästa och den "slarviga" spelstilen funkar mot sämre lag men brukar i regel straffa sig mot bättre motstånd.

Spelar lagen som dom gjorde igår så kommer det inte vara något snack om saken här. Navi har en betydligt högre nivå men problemet är att man kan ha svårt att nå upp till den. Med segern mot topplaget G2 i ryggen igår och en drömsemifinal mot klena Cloud9 så borde Navi verkligen kunna ha gott självförtroende och leverera igen tror jag.

Mapveto kommer också bli en enorm fördel Navi här vilket är den stora tungan på vågen för spelet enligt mig.

Cloud9 spelar varken Nuke eller Overpass men kommer bara kunna banna 1 av dessa kartorna. Båda dessa mapsen var det som Navi spelade igår när man lyckades slå tuffa G2 så det känns väldigt troligt att Navi väljer den mapen som Cloud9 inte bannar av Nuke och Overpass vilket ger en enorm fördel för Navi på den mapen. Igår var valet lite enklare för Cloud9 då man bannade Nuke eftersom det är en av NiPs bättre maps historiskt sett och man behövde inte riskera overpass för den spelar inte NiP heller.

Idag så är det omöjligt att veta hur Cloud9 kommer banna men hur dom än gör så kommer ju 1 map vara kvar när Navi ska välja och denna mapen kommer vara enorm fördel för Navi.

Navi bannar alltid Cache och kommer garanterat göra så denna gången också eftersom det är perfekt då Cache är en av Cloud9s bättre maps och man får bort ett av deras trumfkort.

Vad ska Cloud9 sedan välja? Man brukar gå för Train men det är den mapen som Navi har bäst vinstprocent på under senare tid då dom vinner 83.3% av matcherna på Train. Så det känns som ett dumt val. Cobblestone eller Inferno kanske blir valet för Cloud9 men även det är maps som Navi kan spela riktigt bra.

Så enkelt förklarat:

Navi kommer välja en map som Cloud9 aldrig spelar = stor fördel Navi

Cloud9 kommer tvingas välja en map där Navi är bra = ingen fördel Cloud9 alls


När sedan då Navi också är det bättre laget i grunden och känns rejält formtoppade nu så tror jag dom har mycket goda chanser att vinna denna matchen enkelt. Enklare semifinal än så här i en storturnering kan man inte få, bara kolla på den andra semifinalen där världsettan SK möter världstvåan FaZe.

Jag väljer att ta högre insats än normalt på -1.5 maps spelet då jag anser att mapsen som kommer spelas kommer vara enorm fördel för Navi och chanserna att dom vinner 2-0 är betydligt högre än oddsen indikerar. Skulle det gå till 3 maps så är det nog mer öppet på den tredje mapen än dom första 2.


BOL!
E-Sports

NaVi – Cloud9

  • Postad:
    08 jul 2017
    13:46
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Spreadsheet: Lazlos Expertrekar
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    08 jul 2017
    16:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-09 01:03

Spelsammanfattning:-13 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td