Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sam Querrey – Kevin Anderson

Spel Nr1+2+3+4: Wimbledon - planerad start kl 14:00

S.Querrey - K.Anderson = OVER 44.5 games @ 1.88 (unibet) ... Insats: 6 Units

S.Querrey - K.Anderson = OVER 12.5 games 1st set @ 2.15 (bethard+coolbet) ... Insats: 5 Units

S.Querrey - K.Anderson = OVER 12.5 games 2nd set @ 2.15 (bethard+coolbet) ... Insats: 5 Units

S.Querrey - K.Anderson = OVER 12.5 games 3rd set @ 2.15 (bethard+coolbet) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Tycker vi har riktigt bra läge för tiebreakspelen i denna matchen där bolagen är lite oense. En del är ganska säkra på tiebreak och erbjuder ca 1.70 i odds medans några andra ligger en bit över 2.00 vilket känns klart för högt enligt mig.

Detta är en match där serveessen kommer dugga tätt då båda dessa herrarna har en nästan identisk spelstil vilket är en monsterserve och en stark forehand men man är extremt begränsade i returspelet och i spelet överlag.

Både Anderson och Querrey är killar som är 2 meter långa och bygger upp hela sitt spel på en bra serve och döda bollen snabbt vilket lämpar sig perfekt på det extremt snabba underlaget gräs. Hittills i turneringen har båda snittat mer än 1 serveess per servegame och vunnit 70-80% av sina servar i matcher där man mött bra returspelare och den siffran kan stiga idag när man istället möter en spelare som är dålig i returspelet.

Anderson förlorade bara 9 poäng på 17 servegame i sin senaste match men eftersom serven är så dominant på gräset så lyckades han ändå inte komma åt sin klena motståndare Bemelmans utan det blev 2 tiebreak på 3 set i den matchen.

Dessa herrarna har också mötts väldigt mycket genom sina karriärer och känner därför till varandra väldigt väl. På deras senaste 10 möten har det blivit tiebreak i första set i 8 av matcherna och 9 av matcherna har innehållit tiebreak. Då ska man ha med i beräkningen att ingen av matcherna har varit på det snabba gräset vilket gör serven än mer dominant. Senaste mötet slutade med dubbla tiebreak när Anderson vann 6-7, 7-6, 6-4.

Som jag skrev innan reken så är gräset nu ganska slitet på Wimbledonbanorna vilket gör att det är ännu svårare att få tillbaka bollen i spel efter serven då man helt enkelt inte har fäste i banan för att kunna röra sig till bollen. När vi då kommer ha förstaservar som konstant kommer i mer än 200 km/h så blir det extremt svårt för dessa stora och tunga killarna att hinna röra sig till bollen för att få till en bra retur.

Förutsättningarna inför denna matchen innebär att vi inte kommer få någon rolig tennis för publiken för det kommer bli extremt korta bolldueller då serven kommer vinna många poäng direkt, blir det inte ess så kommer inte bollen tillbaka i spel eller så blir returen så dålig så att servaren avgör direkt på nästa slag.

Serveessen kommer vara många och breakchanserna få i denna matchen så enligt mig är det betydligt högre chans för tiebreak än dessa oddsen. Det har vi ju också tydligt sett när dessa herrarna mötts tidigare och tiebreaken varit många. Idag när underlaget också talar ännu mer för tiebreak så anser jag att dessa oddsen är riktigt bra och allt över 2.00 känns spelbart enligt mig!


BOL!
Tennis

Sam Querrey – Kevin Anderson

  • Postad:
    10 jul 2017
    11:30
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 4 spel, se reken
  • Bolag:
  • Datum:
    10 jul 2017
    14:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: R16
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-10 18:34

Spelsammanfattning:+1 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td