Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Thomaz Bellucci – Henri Laaksonen

Spel Nr1+2: ATP Gstaad - planerad start kl 15:30

H.Laaksonen vinner vs. T.Bellucci @ 2.10 (ladbrokes) ... Insats: 8 Units

H.Laaksonen -1.5 set vs. T.Bellucci @ 3.50 (ladbrokes) ... Insats: 3 Units


Motivering:

Laaksonens imponerade spel i Båstad gör att han nu för första gången i sin karriär har klättrat upp på top 100 i rankingen. Jag blev väldigt imponerad av Laaksonen i Båstad där han spenderade två veckor för att först gå till kvartsfinal i Challengern följt av att också gå till kvartsfinal i ATP turneringen.

Förra veckan vann han först mot svenskhoppen Mikeal Ymer innan han tog han en imponerande seger med 6-4, 6-3 mot stabile Cuevas. Sedan förlorade han i tredje sets tiebreak mot slutvinnaren i Båstad, David Ferrer, i en match som kunde slutat hur som helst. Laaksonen spelade jämnt och vann mot spelare som varit på den absoluta världtoppen av grustennisen så det är riktigt imponerande.

Nu spelar han på hemmaplan i Schweiz och kan han bara komma i närheten av spelet han visade upp förra veckan så ska han utan tvekan vara favorit i denna matchen.

Bellucci spelar otroligt dålig tennis nu då han har 5 raka förluster där han förlorat samtliga 12 set som spelats och han har inte varit ens nära i dom flesta seten. Även han var i Båstad men åkte ut direkt mot Brown och det finns inte mycket som ser bra ut i Belluccis spel för stunden.

Dessa herrarna har mötts 1 gång vilket var 2014 när Bellucci var stor favorit kring 1.10 i odds men det var Laaksonen som vann matchen. På den tiden var Laaksonen kring 250 i världen och Bellucci närmare 200 platser bättre rankad. Nu är skillnaden i ranking mindre än någonsin och så som spelet för dessa herrarna varit på slutet så är det ingen tvekan om att Laaksonen levererar den klart bättre tennisen.

På hemmaplan i Schweiz bör också Laaksonen vara högmotiverad och med den formen han är i så ska han ha mycket goda chanser att vinna mot en formlös och svag Bellucci!


BOL!
Tennis

Thomaz Bellucci – Henri Laaksonen

  • Postad:
    26 jul 2017
    12:33
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Bolag: ladbrokes
  • Datum:
    26 jul 2017
    15:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: R1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-27 21:28

Efter 2 tiebreak och 7-5 i sista set så blev det vinst! Spelsammanfattning:+5,8 Units

robfri 2017-07-26 18:42

Oj, skulle vara utropstecken

robfri 2017-07-26 18:42

Vilken vändning i sista, snyggt ????
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td