Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Thomaz Bellucci – Alexandr Dolgopolov

Spel Nr1+2: ATP Kitzbuhel - planerad starttid 14:00

A.Dolgopolov -1.5 set vs. T.Bellucci @ 2.23 (unibet) ... Insats: 6 Units

A.Dolgopolov -4 games vs. T.Bellucci @ 2.38 (betway) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Dolgopolov spelar ganska bra tennis och börjar bli kvitt sin skada som hindrat honom tidigare. Han gick till finalen i Båstad där Ferrer blev lite för tuff men han slog många tuffa namn på vägen dit, t.ex. vann han 2-0 mot Mayer som veckan efter gick och vann storturneringen i Hamburg. Dolgopolov är alltid lurig då han har en högstanivå som mäter sig med världens bästa men han kan också spela sämre än mig i stunder. Just nu ser det dock ganska bra ut, visst åkte han ut i första rundan i Gstaad men det var aningen orättvist sett till matchen då han hade 9 breakchanser mot 3 för Monteiro men ändå förlorade. Då mötte han en hårt kämpande och bra spelande Brasilianare och idag möter han en helt formlös Brasilianare som missar otroligt många enkla slag.

Som sagt så är Bellucci helt ur form fortsatt och han har nu förlorat 9 av sina senaste 10 matcher och samtliga av sina senaste 6 är förluster där han har 1 vunnet set mot 14 förlorade. Fiaskot senast har knappast höjt hans moral eller självförtroende utan risken finns att det blir ännu sämre.

Dessa herrar har mötts 3 gånger och samtliga matcher har varit senaste 2 åren och det är Dolgopolov som vunnit alla 3 matcherna. Totalt har han 6-1 i set under dessa matcherna. Då har Bellucci under dessa mötena varit i klart bättre form än idag men ändå inte kunnat vinna.

Dolgopolov är den bättre spelaren i grunden och har också den klart bättre formen och det är stor risk att Bellucci fortsätter ge bort många enkla poäng vilket han inte har råd med mot en spelare på denna nivån.

Dolgopolov ska vinna enkelt om han kommer upp i normal nivå!


BOL!
Tennis

Thomaz Bellucci – Alexandr Dolgopolov

  • Postad:
    31 jul 2017
    11:42
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Bolag:
  • Datum:
    31 jul 2017
    14:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: R1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-07-31 16:58

Dolgopolov gör en plattmatch och trots att han har flera chanser att bryta Belluccis serv i sista set så lyckas han inte. Spelsammanfattning:-12 Units och likt formen på Dolgopolov så gäller detsamma Laslos rekar här sista tiden... Bättre lycka nästa gång!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td