Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Atlanta Braves (R. Dickey) – Miami Marlins (A. Conley)

Spel Nr1+2:

Braves - Marlins = UNDER 9.5 runs @ 1.93 (pinnacle) ... Insats: 7 Units

Marlins ML @ 2.09 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:


Conley som startar för Marlins hade en tung säsongsinledning och skickade därför ner till dom lägre ligorna redan i början av maj efter endast 7 framträdanden. Efter all-star uppehållet i början av juli så var det dags för Conley och komma upp för att prova vingarna i MLB igen och nu börjar man känna igen honom. Dom 3 starterna han hunnit med sedan han blev uppkallad har varit lysande då han har en ERA på 1.74 över 20.2 innings.

Conley har presterat ganska bra under sina 2 första år i MLB under 2015-2016 och det var därför lite förvånande vilken klen inledning han hade på denna säsongen. Nu verkar han vara tillbaka på rätt spår igen efter 3 riktigt fina matcher.

Dagens motstånd Braves är ett riktigt klent lag som också är i usel form med 10 förluster senaste 12 matcherna. Conley har mött Braves batter några gånger tidigare och har riktigt fina stats mot dom så därför tror jag han har lysande chanser att fortsätta prestera bra. Braves offensiv får sällan till det och brukar ha svårt att få till mer än 3 runs i matcherna.


Braves starter i nattens match är veteranen och knuckle ballern R.A. Dickey som också han är i ganska fin form.

Dickey börjar bli riktigt gammal nu med sina 42 år och han börjar verkligen sjunga på sista versen. Han hade 3 lysande år i Mets 2010-2012 och sedan var det dags att casha in ett fett kontrakt. Man kände redan då att det laget som skulle lägga sina slantar på en nästan 40-årig gubbe skulle köpa en spelare som varit bra men nästan bara kan bli sämre. Så blev det tyvärr också för Blue Jays som gav Dickey ett fint kontrakt men han har inte levererat i närheten av vad han gjorde i Mets.

Inför denna säsongen flyttade han till Atlanta men tyvärr har han inte hitta tillbaka till sina glansdagar i Mets utan Dickey fortsätter ha det ganska tungt.

Formen för Dickey är dock riktigt bra för stunden då han spelar sin bästa baseboll för hela året. Han blev krossad av ett av ligans bästa lag Nationals i mitten av juni men har sedan dess spelat riktigt bra över senaste veckorna. På sina 8 senaste starter har han en ERA på 1.97 över 50.2 pitchade innings. Han har hunnit få revansch på Nationals, mött regerande mästarna Cubs och även presterat bra mot tuffa D'backs som några exempel.

För att tydligt visa skillnaden i Dickeys prestationer så kan jag tala om att han på sina första 13 starter denna säsongen släppte till minst 2 runs i samtliga, han släppte till minst 3 runs i 11 av dessa 13.

På sina senaste 8 matcher han han släppt till max 1 run i 6 av 8 matcher, så det är en tydlig skillnad.

Visst är Dickey långt ifrån sina glansdagar men han gör alltid ett gott dagsverke och brukar ta sig ganska långt in i matcherna nästan varje gång.


Underspelet känns som det klara spelet här mellan två pitchers som är i riktigt bra form och två ganska klena lag i grunden.

Skulle jag ranka dessa 2 pitchers så skulle jag säga att Conley känns som den starkare.

Marlins är också det bättre laget som också har en ganska bra form med 6 vinster senaste 8 matcherna. Att jämföra med Braves som förlorat 10 av sina senaste 12 matcher.

Därav väljer jag också en liten slant på Marlins som är det starkare laget, i den bättre formen samt med den bättre pitchern och ska således inte vara underdog i denna matchen enligt mig!


BOL!
Baseball

Atlanta Braves (R. Dickey) – Miami Marlins (A. Conley)

 • Postad:
  04 aug
  20:45
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Info: 2 spel, se reken
 • Bolag:
 • Datum:
  05 aug
  01:35
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-08-06 12:05

Spelsammanfattning:+2,5 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu