Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arizona Diamondbacks (P. Corbin) – Chicago Cubs (J. Lester)

Spel Nr2:

Cubs -1 @ 2.20 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:


Detta är en exakt rematch från mötet den 1:a augusti när Cubs starting pitcher Lester mötte D'backs startingpitcher Corbin. Den matchen vann Cubs med 16-4 och Corbin hade enorma problem samtidigt som Lester presterade normalt.

Som jag skrev inledningsvis så har Cubs kommit igång rejält efter all-star uppehållet och man spelar nu riktigt bra vilket gjort att man nu leder divisionen. Lester är enligt mig fortsatt laget bästa pitcher och man har alltid bra chanser att vinna när han startar, framförallt nu när laget bakom kommit igång.

D'backs är också dom ett riktigt bra lag men har tyvärr suveräna Dodgers i sin division så man knappast kommer kunna vinna divisionen. Man lär dock ha mycket goda chanser att knipa en wild card plats som tar laget till slutspelet. Corbin som startar här är inte laget bästa pitcher och hans form är ganska klen på slutet.

Lagen inledde denna serien igår i en match där D'backs hade fördel i pitchingduellen men det var Cubs som vann 8-3. Idag har Cubs klar fördel i pitchingduellen och även om det förmodligen inte blir 16-4 som när dessa pitchers möttes för ett par veckor sedan så anser jag att Cubs ska vara klarare favorit än oddsen indikerar!

Även här väljer jag det högre oddsen. Cubs som har kommit igång krossade Corbin när dom möttes senast och jag chansen känns ganska stor att han får stora problem igen då han inte normalt ligger på en tillräckligt hög nivå för att kunna förändra scenariot rejält mot ett så bra lag som Cubs.


BOL!
Spela på Pinnacle
Baseball

Arizona Diamondbacks (P. Corbin) – Chicago Cubs (J. Lester)

 • Postad:
  12 aug 2017
  20:32
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,20
 • Pinnacle
 • Datum:
  13 aug 2017
  02:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-08-13 13:04

Ännu ett iskallt spel då Arizona vann med klara 6-2. Tung kväll för Lazlo men han kommer igen!
Spelsammanfattning:-6 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu