Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Texas Rangers (T. Ross) – Houston Astros (M. Fiers)

Spel Nr1:

Astros -1 @ 2.03 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Dags för Texasderby mellan Rangers och Astros vilket också är ett divisionsrivalmöte då båda lagen håller till i AL West.

Astros är solklara ledare i divisionen med sitt 71-44 record och man har också ligans bästa offensiv med 668 gjorda runs vilket är hela 51 runs me än det laget som gjort näst flest vilket är Nationals.

Rangers är långt efter med 55-59 och skillnaderna mellan lagen är normalt sett ganska stora.

Det som fäller avgörande för mitt spel är den stora skillnaden i pitchingduellen här.

Fiers som startar för Astros är en okej pitcher som alltid gör ett gediget arbete vilket hans ERA på 4.06 denna säsongen indikerar. Han är långt ifrån dom bästa men klart mycket bättre än dom sämsta. Han har också ganska bra stats mot just Rangers batters sedan tidigare så jag tror att han har goda chanser att prestera tillräckligt bra för att vinna detta spelet åt oss.

Fiers är okej, det är inte Ross som startar för Rangers som har en ERA på 7.52 denna säsongen. Han har extremt svårt med kontrollen på sina pitches och har hittills gett upp hela 20 walks mot 27 strikeouts på ganska få innings denna säsongen vilket är riktigt klent.

Ross missade nästan hela förra säsongen pga skada, lyckades få ett kontrakt med Rangers ändå till i år. Denna säsongen gjorde han debut sent, har haft stora problem och nu har han missat senaste 2 veckorna på grund av skada igen.

Ross har varit dålig hela säsongen, kommer nu precis tillbaka från skada och ska upp mot ligans bästa offensiv. Känns som det kan bli ännu en jobbig afton för honom.

Astros är det starkare laget som också har klar fördel i pitchingduellen. Jag väljer -1 och det lite högre oddset här då Astros bör vinna klart om dom kommer igång mot en sån här pass klen pitcher.


BOL!
Baseball

Texas Rangers (T. Ross) – Houston Astros (M. Fiers)

  • Postad:
    12 aug 2017
    20:31
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -1
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,03
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    13 aug 2017
    02:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-08-13 13:02

Ett rejält felspel då Texas vann med klara 8-3.
Spelsammanfattning:-6 Units.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td