Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Mischa Zverev – Fernando Verdasco

Spel Nr1: ATP Cincinnati - planerad starttid 01:00

M.Zverev - F.Verdasco = OVER 22.5 games @ 1.83 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Man måste imponeras av Mischa's pånyttfödelse denna säsongen då han tidigare varit en spelare som i bästa fall kämpat runt top 100 på rankingen men nu spelar han sin bästa tennis när han snart ska fylla 30 år och han är nu rankad 26:a i världen efter en rad imponerande resultat senaste året.

Det innebär att han nu är bättre rankad än dagens motståndare Verdasco som varit top10 i världen men nu får finna sig i att vara kring 40 och det var nog ingen som kunde förutspå att Mischa skulle gå om Verdasco i rankingen för några år sedan.

Man får väl anta att yngre brodern Alexander Zverevs framgångar har sporrat Mischa att komma tillbaka och vara bättre än någonsin. Hans spel bygger mycket på sin starka serve och offensiva spel vilket passar sig för snabbare underlag vilket det är här.


Verdasco är en av spanjorerna som klarar sig bäst på dom snabbare underlagen då han lever mycket på sin power istället för finess. Det är en bra serve och en tung forehand som bygger upp hans spel istället för att nöta ner motståndarna med säkerhet likt Ferrer, Nadal och flera andra spanjorer.

H2H är 4-0 till Verdasco men samtliga 4 möten var 2007-2008 när Zverev var kring top 100 i världen och Verdasco runt top 15-20 och skillnaden var stor mellan spelarna då. I dagsläget är skillnaden betydligt mindre mellan spelarna, Verdasco är fortsatt favorit enligt oddsen men det kan nog bli stenhårt och jag tycker oddsen på överspelet lockar.

Verdasco har spelat 4 raka matcher som gått till 3 set och det har blivit 4 tiebreaks i dessa matcherna. Han har förlorat set mot Escobedo när han vann men också lyckats knipa set mot Ferrer, Vesely och Millot där han förlorat.

Zverev har spelat 3 raka matcher som gått till 3 set och han har spelat 3 tiebreaks på dessa matcherna. Han förlorade oväntat mot Pella, lyckades sedan vinna mot Gombos men först efter 2-1 i set och sedan knep han ett set mot en toppspelare i form av Dimitrov så det är imponerande.

Båda spelarna har mycket power i sitt spel och lever på en riktigt stark serve. Detta känns som en stenhård match där tiebreak är troligt och det kan mycket väl gå till 3 set även om det känns som spelet har goda chanser att sitta även över 2 set.


BOL!
Tennis

Mischa Zverev – Fernando Verdasco

  • Postad:
    14 aug 2017
    21:06
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: ÖVER 22.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,83
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    15 aug 2017
    01:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: R1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-08-16 18:17

Zverev vann med 6-4, 6-4 och därmed så blev det bara 20 game och spelet blev förlorat.
Spelsammanfattning:-7 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td