Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester City – Everton

Avslutande matchen i omgång 2 av PL säsongen 17/18 mellan Manchester City och Everton.

Båda lagen vann sin premiär omgång och har således chansen att gå upp på maximala 6 poäng efter 2 omgångar. City bortaslog nykomlingen Brighton efter att tillslut ha fått hål på dessa samtidigt som Everton tog ledningen i slutet av första halvtimmen mot Stoke och höll den hela vägen till slutsignalen. Ingen av lagen imponerade nämnvärt, även då jag tycker city gjorde en bättre match än Everton. Det är alltid svårt att åka till en bortamatch mot en nykomling och försöka ta en trepoängare.

Eftersom det är så pass tidigt på säsongen så hjälper det inte att kolla speciellt mycket statistik då statistiken för iår inte finns samt att statistiken från förra året är inaktuell pga stora truppförändringar osv. Jag väljer därför att luta mig mot trupperna i helhet och det krävs inte mycket för att se att Citys trupp är avsevärt mycket bättre än Evertons (innebär såklart inte att dem är ett bättre lag), lagdel för lagdel har man på pappret är kraftigt övertag. Något som jag tror kommer visa sig i dagens tillställning.

City vill inför hemmapubliken bjuda på mål och show samtidigt som jag tror att Everton är lite smårädda för Citys offensiv och kommer ligga lågt. Ser man dock till offensiven som City besitter med Jesus, Aguero, De Bruyne, Silva osv så tror jag inte att det håller speciellt länge. Jag tror city kommer mala på och göra minst 3 baljor idag. Den svagaste punkten i City är tackvare den mycket offensivt balanserade uppställnignen defensiven vilket jag tror Everton kan utnyttja i de omställningar man kommer få. Håller man bara skärpan uppe bör man kunna ställa till med lite problem där och man kan nog mäkta med att göra iallafall ett mål. En pånytt född Rooney vill nog inget hellre än att stänka dit en på sina gamla revaler.

Därav blir mitt speltips i matchen över 3 mål till 2.050.

Speltips: Över 3 mål.
Insats: 3/5
Odds: 2.050

Lycka till vid rygg!
Fotboll

Manchester City – Everton

  • Postad:
    21 aug 2017
    12:01
  • Rekare: a_alexander
  • Spel: ÖVER 3
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Olybet
  • Datum:
    21 aug 2017
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-08-22 12:02

Tyvärr ingen lycka här heller då resultatet blev 1-1, dvs 2 mål.
Spelsammanfattning:-3 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td