Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Orebro – Hammarby

Allsvenskan drar vidare, idag är det dags för Örebro att ta sig an Hammarby på hemmaplan och det med en fin form i ryggen. Örebro har i sina senaste 5 matcher i allsvenskan tagit poäng, de senaste poängtappet kom faktiskt mot Hammarby uppe i Stockholm där man åkte på en förlust med 3-1. Hammarby i sin tur kommer med helt ok form, man tappade in ett sent mål mot Östersund senast på straff, innan dess förlorade man mot Häcken och även där kom ett sent avgörande då på frispark från Paulinho.

Detta är en match som är av stor betydelse då hela Allsvenskan står i ett vägsjäl, inom snar framtid kommer det utkrystaliseras vilka som ska vara med och slåss om Europaplatserna och vilka som ska vara med och slåss om Superettanplatserna. Idag är Allsvenskan mycket jämn sett till inspelade poäng, Örebro har endast vid vinst idag 6 poäng till tvåan Djurgården och 5 poäng upp till Europakval och trean AIK. Hammarby har vid förlust och lite otur med resutlaten bara 7 poäng ner till negativt kval. Mycket står på spel med andra ord och inget lag vill förlora. Båda lagen måste gå för vinst.

Örobro har inga nya skador men inte heller några som återkommer, Ayaz och Almebäck är fortfaranade borta, möjligtvis bänk för någon av dem. Hammarby däremot får tillbaka Pa Dibba som är en av de bättre anfallarna i Hammarby samt Björn Paulsen som är en centralt viktigt kugge.

Jag tror matchen blir öppen, inget av lagen vill ligga på defensiven. Hammarby har med sina senaste nyförvärv värvat offensivt för ett utveckla ett mer spelande spel jämfört med det defensivt inriktade vi fick se i början av säsongen vilket jag också tror kan bidra med ytor för Örebro. I början av säsongen hade jag sagt max 2 mål i matchen men nu tror jag på fler, skulle inte förvåna mig om vi får se minst 4st ikväll. Dock ligger det inget värde i dessa spel då marknaden tror lika, jag ser dock ett värde i antal mål för hemmalaget.

Örebro har visat en stark offensiv med 11 mål senaste 5 matcher vilket är över 2 i snitt, jag tror att trenden fortsätter och väljer att lägga en slant på Örebro över 1.5 mål i matchen till fin 1.95.

Speltips: Örebro över 1.5 mål.
Odds: 1.95 (finns runt ca 1.95-2 hos samtliga bolag som erbjuder)
Insats: 3/5 units.

Lycka till vid rygg!
Fotboll

Orebro – Hammarby

  • Postad:
    21 aug 2017
    11:38
  • Rekare: a_alexander
  • Spel: 1 över 1.5 m
  • Insats: 3,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: Olybet
  • Datum:
    21 aug 2017
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2017-08-22 12:00

Oj, tyvärr ett rejält felspel då Örebro inte lyckades göra ett enda mål på 90 minuter.
Spelsammanfattning:-3 Units
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td