Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid – Valencia

Tar mig an en match i La Liga där Real Madrid spelar mot Valencia.
Real Madrid har verkligen njutit i början på den här säsongen efter två raka vinster mot rivalerna Barcelona i Super cupen. De regerande mästarna kommer möta Valencia i den andra omgången. Ronaldo är avstäng och kommer inte kunna spela men med Marco Asensio, Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Modric, Isco, Toni Kroos mf kommer det inte bli en lätt uppgift för Valencia att ta poäng.
Trolig startelva för Real: Navas – Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo – T.Kroos, Casemiro, Modrić – Isco, Benzema, Bale

Valencia startade säsongen med en knapp seger över Las Palmas och de hoppas på en bättre säsong än den förra. De har värvat flera bra spelare där de sista som skrivit på varit Gabriel Paulista och Geoffrey Kondogbia. Valencia kämpade mycket förra säsongen men var ändå ett av få lagen som lyckades slå Real med 2:1 på Mestalla. Det intressanta är att alla de tre senaste matcher slutat med att bägge lagen gjort mål och att det blivit minst tre mål i matchen.
Trolig startelva för Valencia: Neto – Vidal, Garay, R.Vezo, Gaya – Medran, Parejo – Santi Mina, Soler, Rodrigo – Zaza

Real Madrid är favoriter i detta sammanhang, men å andra sidan anses de alltid som favoriter oavsett vem som står på andra sidan av planen. Matcher mellan dessa två sidor är alltid händelserika eftersom det ofta blir många mål. Det här borde inte vara annorlunda än de tidigare, särskilt om vi tar hänsyn till deras senaste spel.
Jag lirar att bägge lag gör mål och att det blir över 2,5 mål. Bet 365 erbjuder ett odds på 1,80. Insatsen blir 8/10 units.

Lycka till!!
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Fotboll

Real Madrid – Valencia

 • Postad:
  27 aug 2017
  17:02
 • Rekare: fico08
 • Spel: Annat
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,80
 • Info: Bägge lag gör mål & över 2,5 mål
 • Bet365
 • Datum:
  27 aug 2017
  22:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här