Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Salavat Yulaev Ufa – Neftekhimik Nizhnekamsk

KHL

Salavat Ufa tar emot Nizjnekam och detta är ett möte mellan två lag som startat säsongen på en helt okej sätt. Ufa spelade senast hemma mot Sochi där det blev en total överkörning med hela 11-3 och Niz kommer från en förlust mot Toljetti med 1-3.

Niz inleder nu sin första bortasejour för säsongen då de 4 inledande matcherna har spelats hemma med facit 3-1-0-0 och +2 i målskillnad. Ufa har också inlett med 4 hemmamatcher med facit 2-2-0-0 fast hela +8 (mycket tack vare senast).

Jag tror att detta blir en jämn drabbning mellan två lag som gör en del mål och släpper också till en del, vilket bör betyda mål. Jag finner oddset 1.90 på att BTTS 2 är helt ok då jag tror detta slutar, låt säga 3-3.

Spel: BTTS 2
Odds: 1.90
Insats: 3
Bolag: Cherry
Spela på CherryCasino och få Se bonus här
Ishockey

Salavat Yulaev Ufa – Neftekhimik Nizhnekamsk

  • Datum:
    03 sep 2017
    13:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Ryssland
  • Liga: KHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td