Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hamburger SV – RB Leipzig

Storligorna drar igång igen efter ett spännande landslagsuppehåll! Först ut i Tyskland är obesegrade Hamburg som tar som emot RB Leipzig.

Hamburg har börjat strålande och vunnit båda sina matcher, ena mot köln och andra mot Augsburg. Bortavinsten mot Köln var stark men man har än sålänge mött OK motstånd och inte mer. Det kommer bli svårare, vilket det blir redan ikväll.

Leipzig förlorade premiären mot ett heltaggat Schalke och det är väl inte jättemycket att säga om, Schalke är bra i sin ljusa stunder och kan ställa till med riktigt bra prestationer. Sedan blev det solklar 4-1 mot Freiburg vilket var väntat. Leipzig har fått grym offensiv med Keita, Forsberg Werner osv och kommer ösa in mål iår och man kommer självkalrt vara med i toppen igen, jag tror till och med att man skulle kunna hota Bayern om man håller den höga nivå som man kan under hela säsongen (tycker inte bayern ser så värst bra ut iår).

Detta möte då, jo jag tror att det blir jämnt men att Leipzig har lite större vinstchans pga sin höga kapacitet. Men det kan också vara en del slitna spelare i laget som varit borta på landslagsmatcher i en vecka. Det som jag dock tror på helhjärtat är en målrik match, mycket mål åt båda håll.

Därför lirar jag över 3.5 mål till hela 3.05! Enligt min mening är det runt 50 % chans till 4 mål i matchen och därför är oddset guld.

Spel: över 3.5
odds: 3.05
insats: 3

Lycka till vid rygg!
Spela på CherryCasino och få Se bonus här
Fotboll

Hamburger SV – RB Leipzig

  • Datum:
    08 sep 2017
    20:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Bundesliga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

a_alexander 2017-09-08 17:59

Ja det är ju inte helt fel där heller!

maxkajsa 2017-09-08 17:37

Gillas, men över 3.0 till 2.6 (Unibet) föredras ????
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td