promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Southampton – Watford

Soton - Watford i PL!

Soton har startat säsongen okej och man kan nog bli ett slag som slåss om platserna 6-8 eller liknande. Man har ett helt okej material och en som sticker ut är den mycket duktiga anfallaren Gabbiadini som jag tror kan smälla dit en hel del baljor iår. Man tar emot Watford som också startat OK efter deras förutsättningar men jag tror detta kan vara ett lag som får det svårt iår, man kanske inte åker ur för den finns sämre lag men man kommer hålla till på undre halvan garanterat. Detta är en mycket svår borta match (vilket dem flesta i PL är) och även de stora grabbarna brukar få problem. Jag ser Soton som klar favorit och tror dem vinner detta. Man brukar lösa en del mål på hemmaplan, senast 3 mot West ham och jag tror så är fallet nu igen. Lirar därför Soton över 1.5 till 1.80.


Spel: Soton över 1.5
Odds: 1.80
Insats: medel

Fotboll

Southampton – Watford

 • Postad:
  09 sep 2017
  01:05
 • Rekare: a_alexander
 • Spel: 1 över 1.5 m
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,80
 • Bolag:
 • Datum:
  09 sep 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td