promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barcelona – Juventus

CL -> Barcelona - Juventus

Kort men enkel motivering:
Barcelona kommer till matchen men självförtroendet på topp, obesegrat i ligan och senas målkavalkad med 5-0 mo Espanyol. Man har fått in Dembele från Dortmund och jag tror detta är injektionen som Barca behöver för att reparera såret efter Neymar. Man har fortfarande inte mittfältet som man kanske önskar men det kommer funka länge, även iår. Man tar emot Juventus som är rejält skadeskjutet, man saknar mängder med spelare så som Manzukic, Sandro, chellini och khedira bland annat. Detta är spelare som skulle ha startat denna match vid optimal laguppställning och även om man har hyffsade ersättare kommer detta bli tufft, väldigt tufft.

Barcelona kommer komma heltaggat och man kommer köra på, Juventus med en stukad defensiv kommer få det jobbigt och jag tror Barca kan ta en övertygande seger här, 3-1? Mitt spel blir dock inget handikapp spel (rak etta är inte aktuellt) utan Barcelona över 2.5 mål till 2.75.

Spel: Barcelona över 2.5 mål
Odds: 2.75
Insats: 3

Fotboll

Barcelona – Juventus

 • Postad:
  12 sep 2017
  17:16
 • Rekare: a_alexander
 • Spel: 1 över 2.5
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,75
 • Bolag:
 • Datum:
  12 sep 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td