Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid – APOEL Nicosia

Real - Apoel

Första matchen i gruppen och det brukar sluta målrikt. Real får inleda mot ett minst sagt lämpligt motstånd och jag tror man kör över för att visa vart skåpet skall stå. Igår var det ett par liknande matcher, Chelsea - Qara (6-0) och Celtic - PSG (inte riktigt samma men likväl 0-5) och detta är nog dagens överkörning.

Det kommer nog inte bara levereras mål i denna match utan också en hel del hörnor. Ett överlägset lag brukar allt som oftast fixa hörnor och Real kan man säga är experter inom området. Senaste match slutade med hela 16 hörnor (13 av real) mot Levante i ligan. Nu möter man ett sämre lag, som man kommer trycka ner ännu längre så varför skulle inte historien kunna upprepa sig?


Spel: över 14 hörnor
Odds: 5.0
Insats: 1

Fotboll

Real Madrid – APOEL Nicosia

 • Postad:
  13 sep 2017
  17:42
 • Rekare: a_alexander
 • Spel: ÖVER 14 hörnor
 • Insats: 1,00
 • Odds: 5,00
 • Bolag:
 • Datum:
  13 sep 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td