Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Göteborg – J-Södra

Inga "breaking news" att regelverket skruvats åt i Allsvenskan och att våra domare följer det. Inget fel med det alls, tvärt om anser jag! Det ska också fortsättas att investeras i, och i följande match finns ett litet spelvärde.

Domare Kristoffer Karlsson

Här lär Södra få riva och slita rejällt mot hemmastarka Gbg. Tyvärr ser Rogne skadad ut fortfarande och gästernas Smylie/Fendrich är avstängda. Här försvinner en del av chansen. Litar dock på att Kristoffer fullföljer sin plikt och sin vana trogen med ett snitt på 0,25 utvisningar per match.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Göteborg – J-Södra

  • Datum:
    16 sep 2017
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td