promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – Halmstad

Erkänner att kortliren inte fått det utslag jag förväntar mig. Kanske är det så att säsongsinledningens enorma kortskörd fått utstå tillräckligt mycket kritik från klubbarna att domarförbundet börjat svikta?! Jag prövar några gånger till...

Domare Magnus Lindgren

Matchen lockar till spel med sin "all-in" karaktär, där AIK jagar DIF & MFF i toppen och HBK försöker vinna mark mot J-Södra i botten. Magnus har ett snitt på 3,71 varningar på 14 matcher. I 58% av hans matcher har kortlinan passerats. Bara att hoppas HBK står emot så länge som möjligt till en allt mer frustrerad publik. Det bör påverka alla inblandade tillräckligt mycket.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

AIK – Halmstad

 • Postad:
  17 sep 2017
  14:26
 • Rekare: Stefan_Borg
 • Spel: Antal kort Över 3.5
 • Insats: 4,00
 • Odds: 1,95
 • Unibet
 • Datum:
  17 sep 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td