Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stoke – Chelsea

Chelsea vinner mot ett Stoke med avbräck?

Stoke har en hyfsad form på sistone, plockade poäng mot United i förra hemma matchen till exempel. Men nu har man stora problem i truppen. Man saknar sin bästa spelare i Shawcross som även är lagkapten. Även Kourt Zouma missar denna matchen då han inte får spela eftersom han är inlånad från Chelsea. På skadelistan i övrigt finner vi Afellay, Cameron och Ireland, man har även frågetecken på Wimmer och Diouf.

Chelsea under Conte ser väldigt stabila ut och nu börjar Hazard även komma tillbaka i form efter sin skada vilket ger Chelsea en extra dimension i sitt anfallsspel. Senast spelade man 0-0 mot Arsenal efter en liten mindre bra insats och nu tror jag att man är redo och revansch sugna på att göra en bra prestation.

Chelseas stabilitet tillsammans med att Stoke har problem i truppen gör att jag spelar Chelsea -0.75.

Fotboll

Stoke – Chelsea

 • Postad:
  22 sep 2017
  14:42
 • Rekare: jeffsundell
 • Spel: 2 -0.75
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,80
 • Bolag:
 • Datum:
  23 sep 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här