promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sporting – Barcelona

Sporting och Barcelona hamnade i samma Champions League grupp för andra gången i tävlingens historia. De spanska jättarna har enkelt vunnit bägge matcher med 3-1 och 5-2. Jag tror vi kan förvänta oss ännu en målfest denna onsdag kväll när de två bästa lagen i grupp H möts i Lissabon.
Sporting gjorde en riktigt bra match borta mot Olympiakos när man gjorde tre snabba mål och lyckades vinna till slut med 3-2. Barcelona har å andra sida inga problem med att hitta nätet trots att Neymar lämnade för spel i franska PSG. Messi påminner om sina bästa dagar och kommer vara oerhört viktig även denna säsong både i Champions League och La Liga.
Jag lirar över 2.5 mål i matchen.
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Sporting – Barcelona

 • Postad:
  27 sep 2017
  09:39
 • Rekare: fico08
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 9,00
 • Odds: 1,49
 • Betfair
 • Datum:
  27 sep 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Internationell
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td