Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

At Bilbao – Zorya

Hemmastarka Bilbao tar emot Zorya.

Zorya imponerade inte hemma mot Östersund i första gruppspelsmatchen och fick stryk med 2-0. Man imponerar heller inte i ligaspelet där man endast har en vinst på dom fem senaste matcherna. Till denna matchen saknar man några spelare bland dom finns lagets bästa målskytt Iury. Det ser alltså inte bra ut för Zorya inför denna matchen.

At Bilbao är ett erkänt starkt hemmalag och man är väldigt svårslagna hemma på San Mames. Bilbaos form är helt okej i ligaspelet och i första matchen i EL tog man en starkpoäng borta mot Hertha Berlin.

Truppläget i Bilbao ser väldigt bra ut man har endast en spelare(Yeray Alvarez) som inte är tillgänglig inför denna matchen.

Ska man gå vidare från denna gruppen så krävs det att man plockar en trea denna matchen och det tror jag man gör utan några problem. Jag tror att man har bra chans att vinna denna matchen med ett par bollar. Bilbao -1.5 lirat till 1.82.
Spela på 10Bet och få Se bonus här
Fotboll

At Bilbao – Zorya

  • Datum:
    28 sep 2017
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td