Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bournemouth – Leicester

Två lag som har haft en tuff start på säsongen. Leicester har dock haft ett väldigt tuff schema där man har mött Arsenal(B), United(B), Chelsea(H) och Liverpool(H). Jag tror att vi kommer få se Leicester placera sig på övre halvan när vi summerar säsongen och då är detta en match man ska vinna. Det är dags för Leicester att börja klättra i tabellen nu när spelschemat börjar bli lättare. Man presterade väldigt bra hemma mot Liverpool senast.

Bournemouth tror jag kommer gå en jobbig säsong till mötes där man kommer få kriga för att hålla sig kvar. Man har endast vunnit en match denna säsongen och det var hemma mot nykomlingen Brighton. Man ser trötta ut denna säsongen. I denna matchen saknas Harry Arter vilket jag ser som ett stort minus.

Jag spelar Leicester DNB till 1.95 då jag tror att det kommer vara en passande matchbild för gäster där man kan ligga rätt i sina positioner för att sen kontra.
Spela på 10Bet och få 50% up till 2000 kr
Fotboll

Bournemouth – Leicester

 • Datum:
  30 sep 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu