Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atalanta – Juventus

Trevlig kvällsmatch på söndag i Italien.

Juventus har öppnat ligaspelet på bästa möjliga sätt med sex vinster på sex matcher. I år har man storkonkurrens av Napoli som även dom har öppnat med sex vinster således har man inte råd med för många misstag.

Atalanta är obesegrade dom fyra senaste matcherna innan dess hade man två förluster. Jag tror att denna matchen kommer olägligt för Atalanta, man spelade nämligen en tuff match borta mot Lyon på torsdagskvällen och det innebär att man enbart har två dagars vila inför denna matchen. Matchen mot Lyon var en jämn och tight match där man fick springa mycket och jag har svårt att se att man orkar ladda om mentalt till denna matchen.

Juventus kvalité kommer se till att man plockar tre poäng i denna match. Juventus till 1.77 är spelat.
Spela på 10Bet och få 50% up till 1000 kr
Fotboll

Atalanta – Juventus

  • Datum:
    01 okt 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här