Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Östersund – Häcken

Vad ska man säga om Östersund. Känns svårt att beskriva hur imponerade man är över det Graham Potter och grabbarna håller på med. Otroligt starkt att vinna hemma över Hertha Berlin.

Men i Allsvenskan går det inte riktigt lika bra och det beror delvis på framfarten i Europa. Man har helt enkelt prioriterat Europa mer än ligaspelet och man brukar rotera kraftigt i laget efter Europamatcherna. Vilket jag är säker på att man även gör mot Häcken och därav tror jag att Häcken har en bra poängchans i denna matchen.

Om vi ska gå in på Häcken så har dom två riktigt dåliga insatser i bagaget där man har släppt in 10 mål. Jag tycker inte att man ska dra för stora växlar av bara två matcher, utan jag tror att Häcken kommer gå tillbaka till grunderna i denna matchen och fokusera på försvarsspelet för att sen kontra sönder Östersund. Häcken är ett för bra lag för att göra tre plattmatcher i rad.

Häcken ska ta minst en poäng denna matchen mot Östersunds "b-lag". Häcken X2 spelat till 1.81.

Spela på 10Bet och få Se bonus här
Fotboll

Östersund – Häcken

  • Datum:
    01 okt 2017
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

StefanL 2017-10-01 16:51

0-0 slut trots att Östersund inte vilade spelare.
Vinst, och grattis!!

StefanL 2017-10-01 11:02

Jag tror inte att Östersund vilar spelare idag eftersom det inte finns någon anledning till att göra det, efter denna match är det landslagsuppehåll, så jag tror att Östersund kommer med starkast möjliga lag.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td