Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – NFL

Dags för ännu en spännande söndag i NFL där vi har många intressanta matcher på schemat och jag har fastnat för en överspelsparlay med dom köpta linorna som jag så ofta gillar att använda.


Spel Nr1:

Giants - Chargers = OVER 38.5 @ 1.40
Colts - 49ers = OVER 38.5 @ 1.40

Totalt odds: 1.96 @ williamhill (1.95 @ unibet)


Motivering:

Båda dessa matcherna är mellan lag som väldigt sällan mötts då båda matchupsens senaste möten var 2013. Detta kan ofta innebära att lagen har svårt med den defensiva matchupen eftersom man inte riktigt vet hur man ska försvara sig mot det som komma skall. När man anfaller så har man oftast sitt eget spel som man förlitar sig på och förändrar det inte jättemycket beroende på motståndarna.


Giants och Chargers har inlett denna säsongen med 4 raka förluster vilket kan kännas aningen orättvist då lagen har varit med i matcherna flera gånger.

Giants hade en urusel start på säsongen men sedan headcoachen lämnat över lite ansvar offensivt så har det gått betydligt bättre och en annan viktig faktor är ju att lagets superstjärna Odell Beckham Jr. numera är tillbaka och spelar för fullt.

Chargers har i vanlig ordning en stark offensiv med QB Philip Rivers bakom rodret men trots att man i 3 av 4 matcher spelat jämnt med motståndarna så har man inte lyckats vinna ännu.

Båda lagen har en ganska klen defensiv så man släpper till 23.8-23.3 poäng per match men offensiven brukar i regel kunna leverera 20+ poäng mot dom allra flesta motståndarna.

Enligt mig är detta en match där vi har goda chanser att båda lagen når 20 poäng i matchen då det finns mer kompetens på offensiven än defensiven hos båda lagen och båda lagen gillar också att passa bollen väldigt mycket i sitt anfall vilket brukar kunna leda till matcher med högre score än det matcher med det tidsdödande springspelet.


---------------------------------------

Colts och 49ers har inte heller inlett den här säsongen bra då Colts är 1-3 efter en seger mot usla Browns medans 49ers är 0-4 så här långt.

Colts saknar fortsatt sin stjärn QB Andrew Luck men nu har värvningen från Patriots, Jacoby Brisett, fått några matcher under bältet och börjar bli varm i kläderna. I senaste hemmamatchen bar han laget till seger mot Browns med 31-28 men senast var det en tuff afton för hela Colts när man förlorade 18-46 borta mot Seahawks.

Colts har ligans sämsta försvar då man släpper till i snitt 34 poäng per match och hela 3 av 4 matcher den här säsongen har nått minst 55 poäng och 2 av matcherna har man släppt till 46 poäng.

49ers ser inte speciellt vassa ut denna säsongen men senast pressade man Cardinals till OT där man tillslut förlorade. Innan det var man inblandade i den mest highscoring matchen hittills denna säsongen när man förlorade 39-41 mot Rams.

49ers offensiv är enligt mig tillräckligt bra för att sätta upp en hel del poäng mot Colts som har ligans sämsta defensiv. Jag tror inte 49ers defensiv kan stänga ner matchen på bortaplan mot Colts som gjorde 31 poäng i sin senaste hemmamatch mot liknande motstånd i form av Browns.

Två dåliga lag overall detta men det läcker otroligt i försvaret stundtals hos dessa lagen vilket gör att överspelet känns som det bästa. Det kan mycket väl bli så att något lag drar iväg och gör 30 poäng här men jag tror att det även här är goda chanser att båda lagen kliver upp över 20 poäng vardera och då är ju spelet inne med marginal.
Fyller på med mer spel i mitt NFL spreadsheet för er som är intresserade av det.

BOL!
Am Fotboll

Parlay – NFL

  • Datum:
    08 okt 2017
    19:00
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td