Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Harmon Boko – Övriga

Mantorp lopp 8:

Hör väljer vi att spela 3 Harmon Boko som vi är inne på att det kan vara dags för denna gång. Fått två lopp i kroppen efter vila och ser att att vara påväg mot toppformen. Galopperade näst senast i ett försök till Kriteriet då han blev alldeles för laddas. Gick mycket bra senast efter suttit sist varvet kvar och klockan visade cirka 1.12,0 sista 1000. Hästen duger normalt sett bra i ett lopp som detta och med lite klaff under vägen borde han kunna vinna detta. Vi är inne på att det blir kröning mellan 4 och 7 första biten och att Djuse kan hitta ner i en vettig position. Vi kliver in med 3 units till 8.50 utan att tveka!
Spela på Racebets och få 1000 kr
Trav

Harmon Boko – Övriga

 • Datum:
  09 okt 2017
  20:53
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu