Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Over + Over

Det gick riktigt fint på rekarna i vecka 5 då vi sätter samtliga 4 rekar som jag skrev och totalt blev det rätt på alla 7 spelvalen vi hade i dessa rekarna.

Totalt sett har det blivit plus i 4 av 5 veckor så här långt denna säsongen i NFL vilket får ses som fullt godkänt.

Tyvärr var vecka 3 riktigt klen men vi studsade tillbaka snabbt med att sätta 11 av 14 spel senaste 2 veckorna. Totalt har vi haft rätt på 20 av 23 spelval över dessa veckorna så formen är grym.

Vecka 6 inleds som vanligt med Thursday Night Football där vi denna veckan har en riktigt bra match på schemat mellan två lag som båda är 4-1 denna säsongen och båda kommer in med riktigt fin form till denna matchen.

Jag väljer att börja med att reka följande denna veckan:


Spel Nr1:

Panthers - Eagles = OVER 39.5 @ 1.41
Chiefs - Steelers = OVER 39.5 @ 1.42

Totalt odds: 2.00 @ unibet

Insats: 9 Units


Motivering:

Jag skrev redan förra veckan om att det kändes som att Cam Newton var tillbaka igen och precis som jag anade så fick vi återigen se han prestera på absolut högsta nivå i segern mot Lions med 24-27 på bortaplan i söndags.

I den matchen så hade Panthers gjort sina 27 poäng redan 5 minuter in i andra halvlek men slog sedan av på takten och gjorde inga poäng på matchens sista 25 minuter. Hade matchen varit jämnare så är det nog stor chans att Panthers hade fått till mer poäng.

Hur bra är Cam Newton nu då? Är han tillbaka? Jag hade den känslan redan efter vinsten borta mot Patriots och mot Lions var han ännu bättre. Mot Patriots hade Cam sin 7:e bästa match i karriären sett till "passer rating" statistik och han toppade det i söndags genom att ha sin 4:e bästa match i karriären mot Lions.

Då ska man ha i åtanke att Cam ledde Panthers under 2015 när man gick 15-1 i grundserien och hade hela ligans bästa anfall men man förlorade sedan i superbowl. Ändå är Cam nu uppe och nosar kring det bästa han presterat i karriären så vi kan väl utan tvekan säga att "Cam is back" nu och det är otroligt roligt att se på då han är en karismatiskt QB som verkligen kan leverera på planen.

Som jag skrev förra veckan, efter en lite trög inledning på säsongen offensiv från Panthers när Cam inte riktigt hade återhämtat sig från skadan så har laget nu verkligen kommit igång offensiv och senaste 3 matcherna har man snittat 54.7 poäng per match.


Eagles är också dom ett mycket bra lag som har en QB som spelar lysande för stunden då Carson Wentz har tagit det steget som alla hoppades på denna säsongen nu när han har fått lite bättre klass på sina receivers. Senast hade han sin bästa match i karriären när han passade för 4 TD i 34-7 segern mot Cardinals.

Eagles offensiv har varit riktigt stabil denna säsongen då man gjort 20 poäng i samtliga 5 matcher vilket är det poängantalet som räcker för denna linan. Snittet för Eagles ligger på 27.4 poäng per match och man kommer från sin bästa offensiva prestation senast med 34 poäng framåt och även här slog man av på takten då man ledde 21-0 redan efter första quartern och det hade nog kunnat bli en hel del poäng till om matchen varit jämn.


Enligt mig har vi två bra lag här som har QB's som spelar på absolut högsta nivå och därför har jag mycket svårt att se hur detta ska bli en lowscoring match. Säger som jag brukar, jag tror det är mycket goda chanser att båda lagen når 20 poäng här och då är ju spelet inne enkelt. Tror det är större chans att vi toppar 50 än hamnar under 40 här!


------------------------------------------------


Chiefs fortsätter imponera och man är det enda obesegrade laget i ligan efter 5 veckor. Senast tog man ännu en imponerande seger när man vann 42-34 borta mot Texans tuffa försvar.

Offensiven har varit Chiefs styrka denna säsongen då rookie running backen Kareem Hunt har varit hela ligans bästa RB så här långt. Chiefs snittar hela 32.8 poäng per match framåt och man har gjort minst 24 poäng i samtliga matcher.

Defensiven fick sig en tung smäll i premiären när stjärnan Eric Berry skadade sig och missar resten av säsongen vilket gör att Chiefs försvar blir klart svagare. Därför släpper man in 22.2 poäng per match hittills denna säsongen vilket inte är speciellt bra men eftersom man har en så potent offensiv som alltid levererar så kommer man undan med ett lite sämre försvar.


Steelers skrev jag också om förra veckan och då hade man sin sämsta insats denna säsongen när man som stor favorit förlorar 9-30 på hemmaplan mot Jaguars. Steelers försvar såg inte speciellt bra ut och man släppte till hela 231 rushing yards i den matchen vilket inte bådar gott inför denna matchen när man ska upp mot Hunt som har varit ligans bästa RB så här långt.

Steelers offensiv klassas dock som en av ligans bästa men det håller såklart inte när lagets QB Big Ben Roethlisberger kastat 5 interceptions som han gjorde senast och det var ett nytt bottenrekord i hans karriär. Jag är helt säker på att Ben kommer prestera bättre i den här matchen och han har en offensiv runt om sig som är av absolut högsta klass så det är bara en tidsfråga innan Steelers radar upp matcher med 30+ poäng framåt som vi är vana med sen tidigare.


Chiefs spelar otroligt bra denna säsongen och snittar 55 poäng per match och mot Steelers som utan tvekan är ett av ligans mest offensiva lag så ser jag inte hur det ska kunna bli en low scoring match utan båda lagen lär med enkelhet göra 20 poäng vardera här och man ska klara denna linan utan problem tror jag.


BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Am Fotboll

Parlay – Over + Over

  • Datum:
    13 okt 2017
    02:25
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td