Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Houston Astros (J. Verlander) – New York Yankees (L. Severino)

Natten som var så inleddes conference finalerna med att Astros tog en 2-1 seger i matchen mot Yankees och jag tror man har goda chanser att utöka ledningen till 2-0 i matcher ikväll innan serien vänder till 3 matcher i New York.


Spel Nr1:

Astros -1 @ 2.14 (sbobet) ... Insats: 6 Units (pinnacle har nu ökat till 2.25 på samma spel)


Motivering:

Verlander är dagens starting pitcher för Astros och han har spelat lysande sedan han kom till Astros i början av september. Han spelade 5 matcher för Astros i grundserien där laget vann samtliga 5 matcherna. På dessa starterna hade han en lysande ERA på 1.06 och en otroligt låg WHIP på 0.65 så Verlander taggade verkligen till när han kom till ett lag som har chans att vinna titeln.

I slutspelet så var Verlander också en stor bidragande faktor till att Astros kunde vinna mot tuffa Red Sox i första rundan av slutspelet. Verlander är också enormt erfaren av såna här stora matcher och han är faktiskt ligans bästa pitcher när det kommer till stora och viktiga slutspelsmatcher senaste åren. Verlander har inte stött på Yankees denna säsongen men har fina siffror mot laget batters sedan tidigare.


Severino som startar för Yankees har tagit stora kliv denna säsongen och varit riktigt bra med hans mått mätt. Han har en bit kvar till dom allra bästa men han har ju samtidigt framtiden för sig med sin unga ålder på 23 år så här kan Yankees ha hittat ett guldkorn som kan vara ankare i lagets pitchingrotation för många år framöver. Med så ung ålder så saknas ju erfarenheten och Severino är inte van vid så här stora och viktiga slutspelsmatcher så han är klart underlägsen Verlander i den aspekten.

Det är också ett stort problem för Severino att just Astros är det laget han haft allra svårast mot då han på 2 möten mot dom i grundserien släppte till hela 19 hits+walk och 9 runs på 7.2 innings vilket ger en skyhög ERA på 10.57 mot just Astros. Severino har en riktigt fin slider som han brukar kunna få många strikeouts med men återigen så är detta lite av en mardrömsmatchup då Astros batters är bland dom bästa i hela ligan på att hantera just sliders.


Astros slog Red Sox som vann divisionen som Yankees slutade 2:a i och jag tycker att Astros är klar favorit i denna serien.

Idag har man också hemmaplan, den bättre pitchern och som sagt lite av en favoritmatchup när man får chansen mot Severino som man haft lätt mot tidigare.

Verlander brukar vara stadig när det kommer till slutspelet och han har varit ligans bästa pitcher senaste veckorna, jag tror det fortsätter idag mot Yankees som han har varit bra mot tidigare.

Jag tar det lite högre oddset här då det finns ett enligt mig troligt scenario där Severino återigen får problem och då kan det rinna iväg, jag får nöja mig med PUSH om Astros skulle vinna med endast 1 run.


Under tiden som jag skrivit reken så ser jag att oddset ökat och det finns nu till 2.25 hos pinnacle så givetvis ska ni hellre spela där. Jag har redan lagt mitt spel hos sbobet och låst spelet i sheetet så därför får oddset som jag tog stå kvar.


BOL!
Baseball

Houston Astros (J. Verlander) – New York Yankees (L. Severino)

  • Datum:
    14 okt 2017
    22:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td