Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Los Angeles Dodgers (C. Kershaw) – Chicago Cubs (J. Quintana)

Inatt inleds NLCS och hemmalaget är ligans bästa lag från grundserien denna säsongen Dodgers som vann hela 104 matcher under serien vilket är bästa noteringen sedan Cardinals vann 105 matcher år 2004, så det är riktigt imponerande av Dodgers.

Som motståndare står regerande mästarna Cubs som efter en trög start på säsongen tog sig samman och lyckades vinna sin klena division tillslut med 92 vinster vilket är bland det sämre av lagen som gick till slutspelet. Dock så har Cubs hög kapacitet och kanske kan man hitta den nu när saker och ting står på sin spets.

I nattens första match tycker jag vi har bra värde på överspelet så jag lirar följande:


Spel Nr1:

Dodgers - Cubs = OVER 7 runs @ 2.17 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Kershaw är som väntat starting pitcher för Dodgers i denna första matchen och han har varit ligans bästa pitcher senaste säsongerna men jag väljer att ta överspelet ändå. Anledningen till det är för att Kershaw har haft problem mot Cubs i sina senaste starter och han är inte i speciellt bra form heller med hans mått mätt.

Kershaw mötte Cubs 1 gång under grundserien och det var matchen som han släppte till flest hits i, hela 11 hits på endast 4.1 innings men han räddades av Dodgers offensiv i en 9-4 seger. Näst senaste gången han mötte Cubs var uttåget i slutspelet ifjol där han inte heller fick till det utan släppte till 5 runs på en kort start.

Han hade också sin klart sämsta månad på hela säsongen i september och på sina sista 5 starter i grundserien hade han en ERA på 4.30 vilket är nästan dubbelt så högt som han brukar. Mot D'backs i första omgången i slutspelet så hade han också problem när han släppte till 4 runs på 6.1 innings men räddades återigen av Dodgers fina offensiv i en 9-5 seger.

Kershaw har också förvånansvärt dåliga siffror i slutspelet också så han brukar tappa en del när det gäller som mest i dom här stora matcherna.

Visst är Kershaw bra men läget är just nu inte optimalt för honom då formen är klen och han trivs inte speciellt bra i varken slutspelet eller mot dagens motståndare Cubs så jag tycker det är ganska goda chanser att han släpper till tillräckligt med runs här för att klara denna låga linan.


Den starka pitchern i denna matchen känns lite osäker och då har vi inte ens talat om en sämre pitchern i matchupen så ni kan ju redan förstå varför jag lutar åt överspelet.

Cubs fick gå hela vägen till en avgörande match 5 mot tuffa Nationals i första rundan där man tillslut kunde vinna den sista svängiga matchen med 9-8 och man fick verkligen tömma laget och bullpen i den matchen vilket gör att man kommer lite stukade in till dagens match.

Dagens starter är Quintana och han rankas inte som en av dom bättre pitcherna i Cubs men han får starta för att dom andra är för slitna. Quintana har i år gjort sin klart sämsta säsong i karriären med en ERA på 4.15 och när han nu ska upp mot ligans bästa lag så tror jag det kan bli tufft för honom.

Väder och vind är också viktiga aspekter när man ska spela på totaler i baseboll och dagens väder är optimalt för ett överspel då det är strålande väder borta i Los Angeles med 30 grader varmt och en vind som blåser rakt ut från arenan vilket kan hjälpa bollarna att flyga längre och en boll som normal hade kunnat fångats av en outfielder kan med vindens hjälp blåsa iväg till en HR med dagens förutsättningar.

Dodgers har gått över denna linan i 8 av sina senaste 9 matcher och Cubs kommer från en riktigt sluggerfest i game 5 mot Nationals som innehöll 17 runs.

Jag tycker överspelet känns som det klart bästa i denna matchen mellan en Kershaw i en tveksam form och en Quintana som inte alls spelat på en bra nivå denna säsongen!


BOL!
Baseball

Los Angeles Dodgers (C. Kershaw) – Chicago Cubs (J. Quintana)

  • Postad:
    14 okt 2017
    20:51
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: ÖVER 7
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,17
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    15 okt 2017
    02:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td