Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rybarikova – Cornet

Magdalena Rybarikova - Alize Cornet 2.10 @ Bet365 (8/10)

Stort value på Cornet här, som möter en motståndare plågad av såväl skada - tog en mängd medical timeouts under förra veckan i Linz - som "exhaustion" efter att ha spelat en handfull matcher den senaste veckan utöver en slitsam resa med flyg från Österrike till Ryssland för ett par dagar sedan. Rybarikova slog ut ex-världsettan Sharapova i sin första match i turneringen igår, men vinsten tillskrivs snarare huvudlöst spel med bristande skärpa från Sharapova med okaraktäristiska unforced errors från backhanden och i volleyspelet, stick i stäv med vad vi såg från hennes racket i Kina förra veckan, än vidare pompa och ståt från slovakiskans håll. Sharapova spelade mer inskränkt taktiskt än vanligt, gav sken av ett lojt, omotiverat uppträdande, och fokuserade i stort sett bara på att vispa till bollen över stock och sten med kraft, till priset av att ofta få bollen att landa på fel ställe i banan, hos motståndarens "hitting zone", vilket betalade sig illa mot en mer variationsbaserad motståndare som via ett klokare, mer sammanhängande spel, nystat med en röd tråd, ställde ryskan på fel plats i banan gång efter annan. Cornet har för vana att hantera variation på ett bra sätt genom karriären, så Magdas slice samt böjelse till att bruka dropshots och lite oortodoxa spelstil överlag med många okonventionella slag i arsenalen bör inte sätta hennes produktivitet/effektivitet i gisslan som regel, vilket tar ett passande uttryck i H2H där fransyskan har överhanden via ett facit på 3-1 i matcher och drar som sagt i tillägg nytta av fördelen av att vara den kroppsligt fräschare i egenskap av faktumet att hon är mer utvilad för stunden, vilket allt-i-allt bäddar för klart gynnsamma förutsättningar vad gäller hennes chanser till vinst.
Spela på 10Bet och få Se bonus här
Tennis

Rybarikova – Cornet

  • Datum:
    18 okt 2017
    14:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Argentina
  • Liga: A-League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Nicksson 2017-10-18 16:28

Oflyt Nu läste jag på Cornets twitter att hon var tvungen att byta hotel. Så nu får hon en ”slitsam” taxiresa på 2.5km till arenan inför nästa match. Något att ha i åtanke inför kommande rekar kanske.

Lazlo 2017-10-18 15:40

Citat:
Ursprungligen postat av hakanw Visa inlägg
Ja, håller man inte med om att en flygresa på tre timmar är slitsam så kan man ju ge upp tankarna om att gå med i Mensa, den saken är säker. Vad du spelar är för oss fullkomligt ointressant. Lägg en rek om du vill visa vad du går för.
Wow vilken katastrofal attityd.

Om det för er är "fullkomligt ointressant" vad Nicksson spelar så varför skulle det då vara intressant för oss att veta vad ni spelar, om man nu ska ha den inställningen?

Nicksson 2017-10-18 15:08

Ligger man ute som tjejerna på touren gör i 30-35 veckor/ år så är en flygresa på 3 timmar just ingenting, bara en timmes diff så ingen tidsskillnad att tala om heller. Mensa har aldrig varit ett mål för mig. Tyckte bara att det var kul med alla floskler staplade på varandra från några som sitter och gör smygreklam för någon blogg som säger sig sitta på en "exklusiv kunskap".

Exhaustion-faktorn applicerades ju inte direkt på gårdagens rek på Sharapova, där om något hade den varit befogad. 5 matcher på 5 dagar för någon som kommer tillbaka efter ett långt uppehåll. Flygresa på 500 mil, vilket inte nämndes då plus 5 timmars tids-diff och bara en vilodag. (obs ingen kritik mot en rek som redan är avgjord utan kritik mot att vinkla den för att passa reken). Tål man inte kritik ska man absolut inte sticka ut hakan så mycket som ni gjort, jag läser era rekar som underhållning och för att få ett gott skratt inget annat.

hakanw 2017-10-18 14:37

Ja, håller man inte med om att en flygresa på tre timmar är slitsam så kan man ju ge upp tankarna om att gå med i Mensa, den saken är säker. Vad du spelar är för oss fullkomligt ointressant. Lägg en rek om du vill visa vad du går för.

Nicksson 2017-10-18 12:27

Floskel-VM här, ”slitsam flygresa” på dryga 170 mil. Lika jobbigt för ”Magda” som det är för mig att gå ner till car porten på morgonen. Försöker man dessutom promota en betting-tjänst så får man rycka upp sig lite. Spelet i sig hade varit mitt val också om någon tvingat mig att välja.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td