Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Atlanta Hawks – Säsongsspel

I stort sett alla bolag har olika spelstopp för dessa spelen så jag lägger in spelstopp för när lagets första match spelas.


Spel Nr1:

Atlanta Hawks OVER 24.5 vinster @ 1.85 (williamhill) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Detta har hänt under offseason i Hawks:

STAY: Kent Bazemore, DeAndre' Bembry, Malcolm Delaney, Ersan Ilyasova, Mike Muscala, Taurean Prince, Dennis Schröder.

IN: Luke Babbitt (MIA), Marco Belinelli (CHA), Nicolás Brussino (DAL), John Collins (R), Dewayne Dedmon (SAS), Tyler Dorsey (R), Josh Magette (R), Miles Plumlee (CHA), Isaiah Taylor (HOU).

UNSIGNED DRAFT PICKS: Alpha Kaba (60)

OUT: José Manuel Calderón (CLE), Mike Dunleavy, Tim Hardaway Jr. (NYK), Dwight Howard (CHA), Kris Humphries, Ryan Kelly, Paul Millsap (DEN), Thabo Sefolosha (UTA).


Det är ingen tvekan om att Hawks är ett sämre lag i år men man vann också 43 matcher ifjol så det är ett långt hopp ner till denna linan.

Millsap och Howard är två stora tapp som man inte riktigt ersatt på något bra sätt.

Det finns dock en del kvalitet i laget då Schröder och Bazemore är en stabil guardduo och Ilyasova är också han solid. Denna trion anser jag matchar övriga bottenlagen i East såsom, Bulls, Magic, Nets och Knicks vilket innebär att det finns en hel del vinster att plocka mot dessa bottenkonkurrenterna.

Hawks har gått över denna linan klart i 12 raka säsonger men som sagt så har man ju haft ett helt annat lag tidigare.

East är klent i år och det finns många lag som Hawks kan slå bara man har en bra dag och jag tror man har goda chanser att placera sig före en del av sina bottenkonkurrenter vilket bör kunna leda till minst 25 vinster!

BOL!
Basket

Atlanta Hawks – Säsongsspel

  • Postad:
    18 okt 2017
    00:06
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: Annat
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,85
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    19 okt 2017
    02:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Emanresu 2017-10-26 08:54

Ett sätt att lösa detta på är det man som expertrekar skriver ut vad "fair odds" är, dvs hur lågt du anser att spelet är spelbart och så får vi som inte nödvändigtvis kan spela på alla EU-Bolag avgöra om något av våra tillgängliga bolags odds är tillräckligt bra.

Att du spelar 7 units till 1.85 säger ju inte så mycket mer än att du gillar värdet, men skulle du spela 2 units toll 1.80 eller går gränsen där? Lägger du till detta så blir det betydligt lättare för asienförvisade spelare som talaren före mig så fint kallade det

Galeocerdo cuvier 2017-10-25 11:38

Till viss del håller jag med Slurf. Blir konstigt att expertrekar på en sida som heter _SHARPS_ rekas på väldigt begränsade bolag likt Coolbet och Betway där väldigt många inte kan spela.
Jag förstår att ni vill ha in affiliateintäkter men räcker det inte med att annonsera runtom på sidan som idag? Med banners. Istället för att reka alla spel inom EU för att få dit nya kunder.

De Svenssons som har tillgång till alla EU-bolag kan bara plocka bästa EU-odds på dina spel rekad på Pinny/SBO/5dimes osv ifrån oddsportal. Har du 102.50 % i Asien så tjänar EU-spelarna alltid på att rygga eftersom de får bättre odds, men har du 102.50 % på EU-bolag så är det väldigt svårt som Asien-förvisad att veta om det är lönsamt att rygga i Asien. Då måste man sitta och jämföra gamla odds och räkna ut vad resultatet hade blivit på Asien-spel.

Spel låsta innan matchstart placerade i Asien är det vackraste som finns, inte sant?

Lazlo 2017-10-25 01:23

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Jag anser att expertrekar borde vara förbehållna till bolag som inte limiterar. Jag har såklart inget problem med att det rekas på andra bolag i övrigt, de som kan spela får väl spela. Men det blir totalt missvisande om någon som inte klarar att slå asien ändå får gröna siffror tack vare diverse utstick på EU-bolag. (Jag påstår inte att du inte slår asien, du har uppenbarligen fina resultat över många år, även om jag inte har synat dem mer i detalj.)

Jag vill poängtera att jag nog aldrig någonsin har ryggat dig, så jag sitter inte och är sur för att jag bara kunnat ta spelen på Pinnen eller liknande. E-sport går likt vintersport i regel knappt att rygga då varje spel flyttar oddsen, dessutom ligger to win på 100USD vid släpp för att stiga närmare spelstopp.

Problemet som jag ser det är att om någon som inte har tillgång till EU-bolagen ryggar dig på Pinnen så kan det gå rejält åt skogen samtidigt som du går B/E tack vare alla bjudningar på EU-bolagen.

Visst kan detta vara ett problem men det är nästan aldrig så att man kan uppnå exakt samma resultat som en person som skriver rekar så det är konstigt att ha det som krav.

Är det inte begränsningar från diverse bolag så kan det vara förändrade odds som gör att resultatet för den som ryggar blir annorlunda jämfört med den som rekar.

Det viktiga är ju inte vad mina rekar har för resultat utan det är ju bara en enkel fingervisning utan det enda som spelar någon roll är ju vad man själv kan få för resultat när man ryggar.

Nisse som spelar 10kr per unit kanske inte har några som helst problem att få exakt samma resultat som mina rekar medans Uffe som spelar 1000kr per unit inte riktigt har samma möjligheter men det kan ju fortsatt vara så att även Uffe tjänar på att jag delar med mig av spel. Det märker ju Uffe i längden om han bara vågar sig på att prova och ta del av att jag delar med mig av mina kunskaper.

Tycker du att Nisse ska behöva vinna mindre för att mina rekar ska anpassas efter Uffe?

Jag förstår helt klart vad du menar men som sagt så är ju allas förutsättningar olika och jag rekar endast det oddset som är bäst och sedan är det upp till var och en att sköta sitt spelande och ryggande efter egen förmåga eller begränsningar.

Missvisande siffror är det som sagt alltid eftersom det nästan aldrig går att få exakt samma siffror som den personen man ryggar, frågan är ju bara om det blir lönsamt med dom förutsättningarna man själv har.

Resultatet som mina rekar har är inte exakt detsamma som jag har personligen. Dels så ryggar jag spel, ibland spelar jag fler spel, fyller på med insatser, kan köpa ut mig med förlust i extremfall, vissa gånger så rekommenderar jag er att spela ett odds men jag själv tvingas spela det hos ett annat bolag till några punkter lägre osv osv men återigen så är väl inte det viktiga hur det går för mig personligen utan hur det kan gå för dig som ryggar med hjälp av mina tips?

En del personer tycker det är jätteroligt att jag delar med mig av mina kunskaper och tips och kanske kan ha nytta av det. Andra gillar det inte alls utan tycker det är bättre att alla människor bara håller käften och sköter sitt eget förutom att man ska ibland skryta med nån efterhandare när det går bra då såklart. Men det är väl det som är tjusningen med livet att vi alla är olika och man får försöka hantera allting. Ingen uppmuntran bara negativitet kanske är lösningen på alla världens problem, vad vet jag, jag är ju ingen "expert" så.


Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg

Svammel. Det går ofta mycket fort att bli utkastad från flertalet av bolagen du rekar på utan att ens ha rört mindre marknader.

Att en del av problemet bakom varför jag blir limiterad skulle vara att jag spelar "utstick" systematiskt stämmer inte, det är inte så vintersport fungerar. Ofta har bolagen några helt unika headar man vill åt just pga av att det är så många olika åkare kan ställas mot varandra. Detta är väl mer av ett sidospår, men jag ville bara klargöra detta.

Förövrigt är det lustigt att du sitter och klagar över "små skitmarknader" när du själv rekar e-sport på Betsson.
Det är absolut inte svammel. Spelar du på stora marknader så har du betydligt större chans att hålla kontot levande och fritt från limiteringar.

Börjar du sedan spela på alpint eller norsk division 4 fotboll så ringer alarmet ganska snart hos bolaget att du är en spelare som förmodligen aldrig kommer bli lönsam för bolaget.

Jag säger inte att man aldrig blir limiterad om man spelar på stora marknader utan jag påstår endast att chansen är betydligt mindre.

Lite samma sak med vintersport som med spelet du anmärker på här. Långtidsspel är ofta väldigt begränsade hos asienbolagen vilket gör att man får försöka sig på att spela hos EU-bolagen och hantera det hela så gott man kan. Därav så har dessa långtidsspelen odds från dessa bolagen och givetvis så hittade du ett sånt när du ville "gnälla".

Det finns alltid något fel bara man letar tillräckligt noga och alla personer ser ju saker på olika sätt. Vissa är glada att det finns tips att läsa medans andra är besvikna för att tipsen inte är "perfekta" eller anpassade exakt efter ens personliga förutsättningar.

Problemet var att det var du som kom med kritik och fick svar på den. Hade jag klagat på att du spelar på EU-bolag så hade du kunnat kontra med att säga att jag gör det också.

Jag har hela tiden varit noggrann med att poängtera att spel på e-sports ger inga miljoner utan limitsen är extremt dåliga där så det måste man ha med i beräkningen. Dock så ser jag ingen anledning till att låta bli att spela helt bara för att jag inte kunde spela så mycket som jag önskade. Om värdet finns så vinner jag väl hellre några kronor än ingenting alls.

Mina rekar ger aldrig någon form av garanti för att varje enskild person på hela planeten ska kunna spela en viss exakt summa på spelet utan reken talar bara om hur stort värde jag anser att spelet har och sedan är det ju helt olika vilka möjligheter man har att rygga. Vissa spelar för små summor och kan rygga med sina normala insatser, andra kan det inte och jag kan inte ansvara för detta.

Unitssystemet talar bara om hur högt värde man anser att spelet har och inget annat. Det hade varit en annan femma om jag skrivit rekommenderade insatser i kronor men det fungerar heller inte av andra anledningar.



Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg

Hehe, nej. Ni är naturligtvis inte ansvariga, däremot borde ni se över vilka skitbolag ni promotar här.

Detta var bara en reaktion mot att EU-bolagen är betydligt mer förekommande när du rekar efter din comeback efter downswingen.
Det med "skitbolagen" har vi väl avhandlat i den andra tråden.

Det är knappast någon skillnad på antalet EU-bolag nu kontra tidigare så det finns ingen sanning i det utan jag kör precis som jag brukar göra.

Dessa spelen är ju också långtidsspel som avgörs först om ett halvår så om du tror att dessa rekarna var någon form av snabbfix för en dålig trend så är det ju knappast så.

Men det är klart att vi inte ska glädjas åt över att det gått riktigt bra på slutet utan vi ska ju istället hitta dom eventuella felen som kan finnas trots att det nu går bra.



Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg


Jag har naturligtvis ingenting emot gratisrekar. Jag har något emot att det expertrekas på EU-bolag.



Detsamma.

Så på det stora hela så är problemet att du anser att ordet "expert" ska innebära en viss sak och denna saken uppfyller inte jag som expert?

Din tolkning av benämningen "expert" är den som ska gälla för alla? Det känns som att det är ett ganska brett begrepp som jag personligen inte tog superallvarlig på. Mest ett sätt att skilja på dom olika rekarna som skrivs på sidan.

Hade det inte kallats "expertrek" utan "coolrek" så hade det varit helt okej?

Då får vi väl beklaga att vi inte uppfyller kriterierna av vad ordet "expert" ska innebära enligt dig och så får vi fundera på om vi ska benämna våra gratisrekar på något annat mindre stötande sätt i framtiden.

Slurf 2017-10-24 21:09

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Reken är inte skriven exklusivt för storspelare som du verkar ha fått för dig, utan den är ju publik för att alla personer ska kunna rygga om man känner att det är intressant.

Jag rekommenderar folk att spela hos bolaget som erbjuder bäst odds för spelet jag anser ha värde men sen är det ju givetvis så att allas individuella förutsättningar är helt olika. Det blir dock omöjligt för mig att anpassa mina rekar efter varje persons individuella förutsättningar utan det är ju en justering som man själv får göra sen.

Det blir ju väldigt dumt för mig att rekommendera folk att spela ett spel till 1.80 hos pinnacle om det finns bättre odds hos andra bolag där kanske en stor del av personerna som ska rygga enkelt hade kunnat få in sin önskade insats.

Kan man inte rygga hos bolaget som erbjuder det bästa oddset så får man ju hitta någonstans där man kan spela och sedan göra en värdering om det oddset är acceptabelt eller om man ska låta bli att spela helt.

Bara för att vissa personer inte kan få in sin önskade insats hos ett bolag så ska väl inte dom som faktiskt kunde spela sin insats hos bolaget också bli "straffade" för att jag endast fick rekommendera folk att spela på pinnacle!?
Jag anser att expertrekar borde vara förbehållna till bolag som inte limiterar. Jag har såklart inget problem med att det rekas på andra bolag i övrigt, de som kan spela får väl spela. Men det blir totalt missvisande om någon som inte klarar att slå asien ändå får gröna siffror tack vare diverse utstick på EU-bolag. (Jag påstår inte att du inte slår asien, du har uppenbarligen fina resultat över många år, även om jag inte har synat dem mer i detalj.)

Jag vill poängtera att jag nog aldrig någonsin har ryggat dig, så jag sitter inte och är sur för att jag bara kunnat ta spelen på Pinnen eller liknande. E-sport går likt vintersport i regel knappt att rygga då varje spel flyttar oddsen, dessutom ligger to win på 100USD vid släpp för att stiga närmare spelstopp.

Problemet som jag ser det är att om någon som inte har tillgång till EU-bolagen ryggar dig på Pinnen så kan det gå rejält åt skogen samtidigt som du går B/E tack vare alla bjudningar på EU-bolagen.

Citat:
Sen är det faktiskt så att dom i regel obskyra så kallade EU-bolagen är extremt mycket mer toleranta vad det gäller spel på stora ligor och marknader som jag rekar men jag förstår att du kanske aldrig fått uppleva det eftersom du "förstör" dina konton genom att spela utstick på små skitmarknader som alpint.
Svammel. Det går ofta mycket fort att bli utkastad från flertalet av bolagen du rekar på utan att ens ha rört mindre marknader.

Att en del av problemet bakom varför jag blir limiterad skulle vara att jag spelar "utstick" systematiskt stämmer inte, det är inte så vintersport fungerar. Ofta har bolagen några helt unika headar man vill åt just pga av att det är så många olika åkare kan ställas mot varandra. Detta är väl mer av ett sidospår, men jag ville bara klargöra detta.

Förövrigt är det lustigt att du sitter och klagar över "små skitmarknader" när du själv rekar e-sport på Betsson.

Citat:
Att du pratar om att "rädda ditt anseende" känns bara otroligt lågt men jag kan se förbi det eftersom jag förstår att hela det här är någon form av pinsam reaktion kring ditt ärende med scandibet där du på något vis fått för dig att vi på sharps är ansvariga.
Hehe, nej. Ni är naturligtvis inte ansvariga, däremot borde ni se över vilka skitbolag ni promotar här.

Detta var bara en reaktion mot att EU-bolagen är betydligt mer förekommande när du rekar efter din comeback efter downswingen.

Citat:
Ditt försök med att inte klanka ner på mig eller reken i fråga misslyckades brutalt. Nästa gång kan du satsa på något i stil med "vad roligt att det finns lite rekar att läsa på sharps numera" men det lär väl knappast ske från din sida.

För övrigt så tycker jag generellt sett att det är patetiskt att klanka ner på gratistips likt du gör. Som att allting varit bättre om det inte fanns några tips alls att ta del av eller vad vill du uppnå med att skriva så här? Är det inte bättre att uppmuntra folk som delar med sig av spelförslag så kan vi hjälpa varandra istället för att leta eventuella fel som man kan klanka ner på?
Jag har naturligtvis ingenting emot gratisrekar. Jag har något emot att det expertrekas på EU-bolag.

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg

Lycka till framöver!
Detsamma.

Lazlo 2017-10-24 18:38

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Seriöst, vilka Sharps får spela på alla dessa EU-bolag? Du rekar på UB, Ladbrokes, Betway, WH, 365 mfl.

Alla med något innanför pannbenet dödar EU-bookies, det är som ingenting man behöver "experter" för att greja. Jag förstår att du försöker rädda ditt anseende men det hela blir löjligt på ett forum som gör anspråk på att handla om seriöst spelande.

Att leverera 105% över tid på enbart pinnen (eller motsvarade) på större marknader, det kräver däremot expertis. Jag försöker inte klanka ned på dig och undrar mer om marknaden nu blivit så tuff så att du behöver hjälp av EU-bolag för att leverera gröna siffror?
Reken är inte skriven exklusivt för storspelare som du verkar ha fått för dig, utan den är ju publik för att alla personer ska kunna rygga om man känner att det är intressant.

Jag rekommenderar folk att spela hos bolaget som erbjuder bäst odds för spelet jag anser ha värde men sen är det ju givetvis så att allas individuella förutsättningar är helt olika. Det blir dock omöjligt för mig att anpassa mina rekar efter varje persons individuella förutsättningar utan det är ju en justering som man själv får göra sen.

Det blir ju väldigt dumt för mig att rekommendera folk att spela ett spel till 1.80 hos pinnacle om det finns bättre odds hos andra bolag där kanske en stor del av personerna som ska rygga enkelt hade kunnat få in sin önskade insats.

Kan man inte rygga hos bolaget som erbjuder det bästa oddset så får man ju hitta någonstans där man kan spela och sedan göra en värdering om det oddset är acceptabelt eller om man ska låta bli att spela helt.

Bara för att vissa personer inte kan få in sin önskade insats hos ett bolag så ska väl inte dom som faktiskt kunde spela sin insats hos bolaget också bli "straffade" för att jag endast fick rekommendera folk att spela på pinnacle!?

Sen är det faktiskt så att dom i regel obskyra så kallade EU-bolagen är extremt mycket mer toleranta vad det gäller spel på stora ligor och marknader som jag rekar men jag förstår att du kanske aldrig fått uppleva det eftersom du "förstör" dina konton genom att spela utstick på små skitmarknader som alpint.

Att du pratar om att "rädda ditt anseende" känns bara otroligt lågt men jag kan se förbi det eftersom jag förstår att hela det här är någon form av pinsam reaktion kring ditt ärende med scandibet där du på något vis fått för dig att vi på sharps är ansvariga.

Ditt försök med att inte klanka ner på mig eller reken i fråga misslyckades brutalt. Nästa gång kan du satsa på något i stil med "vad roligt att det finns lite rekar att läsa på sharps numera" men det lär väl knappast ske från din sida.

För övrigt så tycker jag generellt sett att det är patetiskt att klanka ner på gratistips likt du gör. Som att allting varit bättre om det inte fanns några tips alls att ta del av eller vad vill du uppnå med att skriva så här? Är det inte bättre att uppmuntra folk som delar med sig av spelförslag så kan vi hjälpa varandra istället för att leta eventuella fel som man kan klanka ner på?

Visst hade det varit trevligt om precis allt var perfekt för att sedan serveras gratis på ett silverfat men det är inte så det fungerar i verkligheten så det är nog dags att släppa sargen och komma in i matchen!

Lycka till framöver!

Slurf 2017-10-24 17:15

Seriöst, vilka Sharps får spela på alla dessa EU-bolag? Du rekar på UB, Ladbrokes, Betway, WH, 365 mfl.

Alla med något innanför pannbenet dödar EU-bookies, det är som ingenting man behöver "experter" för att greja. Jag förstår att du försöker rädda ditt anseende men det hela blir löjligt på ett forum som gör anspråk på att handla om seriöst spelande.

Att leverera 105% över tid på enbart pinnen (eller motsvarade) på större marknader, det kräver däremot expertis. Jag försöker inte klanka ned på dig och undrar mer om marknaden nu blivit så tuff så att du behöver hjälp av EU-bolag för att leverera gröna siffror?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td