Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Röda Stjärnan – Arsenal

Jobbig afton för Arsenal att vänta?

Arsenal har börjat Europaspelet på bästa sätt med 2 vinster. Ikväll känns det som att man kommer få bekänna färg och det känns som att man kommer vara nöjda med ett kryss i och med att man har börjat såpass bra. Man väntas även rotera mer i elvan än vad man brukar göra i Europa League. Man stod för en blekinsats senaste i ligaspelet och förlora på tilläggstid mot Watford. Tongångarna i Arsenal är inte jättepositiva för tillfället och det känns som Wenger redan har börjat fokusera på den viktiga matchen mot Everton på söndag.

Röda Stjärnan går urstarkt i den inhemska ligan och leder serien efter 12 omgångar. Man har börjat Europaspelet bra med en vinst och en oavgjord. Man slog även ut Krasnodar i sista kvalomgången vilket är riktigt starkt. Nu tar man emot Arsenal på hemmaplan och man lär vara rejält taggade, detta är årets match för laget och fansen. Man kommer definitivt göra en topprestation här med fansen i ryggen.

Poängchansen bör vara god i denna matchen för hemmalaget. +0.75 till 1.79 känns generöst.
Fotboll

Röda Stjärnan – Arsenal

 • Datum:
  19 okt 2017
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Internationell
 • Liga: Europa League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu