Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Chicago Bulls – Säsongsspel

I stort sett alla bolag har olika spelstopp för dessa spelen så jag lägger in spelstopp för när lagets första match spelas.


Spel Nr1:

Chicago Bulls UNDER 21.5 vinster @ 2.32 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Tung offseason för Bulls som sett ut enligt följande:


STAY: Cristiano Felicio, Jerian Grant, Robin Lopez, Nikola Mirotic, Cameron Payne, Bobby Portis, Denzel Valentine, Paul Zipser.

IN: Ryan Arcidiacono (R), Antonio Blakeney (R), Kris Dunn (MIN), Jarell Eddie, Kay Felder (CLE), Justin Holiday (NYK), Zach LaVine (MIN), Lauri Markkanen (R), David Nwaba (LAL), Quincy Pondexter (NOP).

OUT: Jimmy Butler (MIN), Isaiah Canaan, Michael Carter-Williams (CHA), Joffrey Lauvergne (SAS), Anthony Morrow, Rajon Rondo (NOP), Dwyane Wade (CLE).


Hemsk läsning för Bulls fans då man förlorar klasspelare som Butler, Rondo, Wade och även bra backupspelare i form av Canaan, Carter-Williams och Morrow men man har inte ersatt dessa spelarna med något som imponerar på förhand.

Man får helt enkelt hoppas att finska stjärnskottet Markkanen kan imponera som han gjorde i EM men nivån här är såklart brutalt mycket högre och chansen att han gör något större avtryck under sin första säsong i ett sånt här dåligt lag är ju väldigt liten.

Linan är väldigt låg men något lag ska bli sämst i klena East och enligt mig tyder allt på att det blir Bulls. Hawks är också en bottenkandidat men jag tycker att Hawks får oförtjänt mycket skit inför säsongen då man faktiskt har några starka spelare i Hawks.

Starka spelare saknas det nästan helt i Bulls. Man får hoppas att LaVine som man fick från Wolves kan bära laget men problemet är att han missar första månaderna av säsongen vilket är ett enormt avbräck i ett redan uselt lag.

En lineup helt utan stjärnor och nästan ens någon spelare som håller en bra mellannivå på förhand gör att det här kan bli en mycket jobbig säsong i Bulls enligt mig.

Jag tror helt klart man blir sämst och oddset är för bra för att släppa på att Bulls får svårt att kliva långt över 20-strecket denna säsongen!

BOL!
Basket

Chicago Bulls – Säsongsspel

  • Postad:
    17 okt 2017
    23:52
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: Annat
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,32
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 okt 2017
    01:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td