Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Dubbla köpta hcp

NBA premiärerna är avklarade när dom sista lagen hade sina första matcher igår. Vi har nu en lång och spännande säsong framför oss där många lag ser spännande ut.

Tyvärr så dog min personliga premiärglädje en aning i tisdags när Hayward åkte på sin hemska skada och "festen" kändes genast inte lika fantastisk.

Man lider med grabben och även med hela Celtics som får det tufft denna säsongen utan en av sina superstjärnor och till råga på det så har man startat 0-2.

Utöver mina rekar denna säsongen så kommer jag också att lägga in lite spel i mitt spreadsheet för NBA vilket har fått en fin start. Ni som är intresserade hittar det här: https://www.sharps.se/spreadsheet/nba2017-2018

Blir omöjligt att reka alla mina spel då det oftast blir ganska många men jag kommer försöka skriva lite rekar för några guldkorn då och då och resten av mina spel kan ni följa i sheetet.

Idag väljer jag att reka följande:


Spel Nr1:

Pistons +11 @ 1.39
Warriors -3.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.02 @ bet365 (bet365's flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 8 Units


Motivering:

Pistons imponerade på mig i premiären när man tog en klar seger med 102-90 mot Hornets. Ni som läst min motivering inför säsongen kring alla lagen såg att Pistons kan ta kliv i år om "sparkapitalet" kommer igång. I premiären såg det bra ut när Harris langade i 27 poäng och var bäst på planen så det är ett gott tecken.

Wizards vann också dom premiären med 120-115 mot 76ers som många tror är klart bättre denna säsongen. Wizards leddes precis som vanligt av sin starka guardduo i form av Wall + Beal som gjorde 53 poäng i matchen. Gortat var också han stark under korgen men idag blir motståndet under korgen på en helt annan nivå när han ska upp mot starke Drummond.

Matchupen känns fördelaktig för Pistons anser jag och anledningen till det är att Wizards är starka på guard positionen men där är Pistons ganska bra förberedda då man har Bradley och Jackson som är starka defensivt, framförallt Bradley som klassas som en av ligans bästa försvarande guards. Kan man bara störa Wall+Beal lite lite så dom går på 90% av max istället för 100% så är väldigt mycket vunnet och Pistons guards ska ha goda chanser att lyckas med detta tror jag.

Pistons är sedan ganska starka med sina big mens i form av Drummond och Harris och Wizards dito är inte alls speciellt starka defensivt vilket bör innebär att Pistons har klar fördel i denna delen av spelet.

På det stora hela en ganska jämn match där lagens styrkor skiljer sig en aning åt och eftersom Pistons defensiv kan vara vass så kan man förhindra att Wizards springer iväg med denna matchen.

Jag tar inte gift på att Pistons vinner då Wizards har kvalitet i laget men jag tror det är mycket goda chanser att Pistons som sämst håller matchen inom 10 poäng!


----------------------------------------------------


Warriors förlorade oväntat toppmatchen i premiären på en buzzer beater som granskades och blev bortdömd i tisdags mot Rockets efter att han bränt en stor ledning och nu ska man iväg till New Orelans för att få revansch denna fredagen och detta scenario känns väl igen?

Ja visst, samma sak hände förra säsongen då superlaget Warriors hade fiasko i premiären på en tisdag mot en annan toppkollega i form av Spurs den gången och sedan i game 2 reste man iväg till New Orleans för fredagsmatch och då fick man sin revansch i en seger trots att Pelicans stjärna, Davis, gjorde 45 poäng i den matchen.

Warriors borde ha vunnit premiären men Rockets är ett topplag i ligan och när man inte spelar på topp så kan andra topplag såklart vinna även mot superlaget Warriors.

Ingen i Warriors är nöjd efter det som hände i premiären och det kommer vara fullt fokus för att prestera bättre i denna matchen och tyvärr så är det återigen Pelicans som får smaka på denna revanschlustan.

Det är ett stort plus för Warriors att både Green och Iguodala båda kommer till spel i nattens match vilket gör att Warriors är ordinarie och då är man bäst i ligan.

Pelicans åkte också på torsk i premiären men mot ett motstånd av helt annan klass i form av Grizzlies men förlusten blev stor med 91-103. Som väntat så var det big men duon Davis + Cousins som dominerade för Pelicans men det räckte inte till trots att dom gjorde 61 av lagets 91 poäng.

Det är ju också just detta som är problematiken för Pelicans, att man nästan bara har 2 spelare som kan leverera och även om dom spelar otroligt bra så är det inte säkert det räcker till. Det räckte inte till mot Grizzlies och jag ser inte hur det ska räcka till mot ett revanschsuget Warriors.

Riktigt jobbig matchup detta för Pelicans också då man har all sin styrka "in the paint" och Warriors kan ju som vi alla vet langa i 3-poängare på löpande band vilket innebär att det kan bli en matchbild som Pelicans big mens inte är speciellt delaktiga i. Givetvis kommer Pelicans mata bollar till sina big mens men man kan ju inte trejda 2 poängare mot 3 poängare hela matchen och förväntas vinna.

Warriors har också stort övertag med Pelicans i inbördes möten då Warriors har vunnit 21 av dom senaste 22 mötena mellan lagen.

Tycker linan blir riktigt fin när man köper ner den så här då jag tror det är riktigt goda chanser att Warriors studsar tillbaka inatt och matchupen med Pelicans är väldigt lämplig.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla köpta hcp

  • Postad:
    20 okt 2017
    19:50
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,02
  • Bet365
  • Datum:
    21 okt 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td