Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Los Angeles Rams – Arizona Cardinals

Cardinals såg ut som ett nytt lag förra veckan då Adrian Peterson gjorde sin första match med laget. Många tvivlade på att ”All day” hade något mer att ge efter skadefyllda år i Vikings och en misslyckad sejour med Saints i år. Peterson såg dock väldigt revanschsugen ut och sprang som i fornstora dagar i sin debutmatch förra veckan då Cardinals mötte Buccaneers. 26 försök för 134 yards och 2 touchdowns blev resultatet vilket är riktigt bra. Framförallt såg Peterson ut som han gjorde tidigare med hårda bestämda löpningar. Detta bådar gott inför framtiden.

Fram till förra veckan såg inte Cardinals offense något vidare ut. Avsaknaden av David Johnson har varit stor. Utan springspel är det svårt att variera spelet och Cardinals har inte lyckats särskilt bra mot ganska mediokra försvar. Förra veckan exploderade man med Peterson i laget och tryckte in 38 poäng på Buccaneers. Låt vara att Buccaneers inte heller har världens bästa defense, men insatsen var ändå imponerande.

Nu ställs man mot Rams som hade ett grymt försvar ifjol men som ser ut att ha försämrats till årets säsong. Rams tillhör de sämre lagen när det gäller att stoppa springspel vilket bådar gott för Peterson. Football Outsiders rankar dom 22:a mot springspel, och rent statistiskt så är man 29:a mot springspel. Mot passningar ser det dock bättre ut, där man är på den övre halvan i ligan. Rams har dock inte ställts mot några jättevassa motståndare, men visade sig sårbara när man mötte t ex Cowboys som man släppte 30 poäng mot.

Offensivt har det sett ok ut för Rams. Fjolårets förstaval i draften Jared Goff ser mer mogen ut i år och har, enligt mig, levererat över förväntan. En stor del av förklaringen är att han fått nya och bättre receivers i Sammy Watkins, Robert Woods och Cooper Kupp. Som jag var inne på tidigare behöver komptenta spelare som både kan springa och ta emot bollen för att kunna variera spelet. Detta har även hjälpt RB Todd Gurley som kommit tillbaka fint efter en misslyckad säsong ifjol. Gurley är fyra i ligan med 524 yards och fyra touchdowns.

Cardinals försvar har hittills varit bra mot springspelet men sämre mot passningar. Till dagens matcher har man dock en del skador och det är flera tongivande spelare på d-line som är tveksamma till spel. Dessutom har duktige Patrick Peterson besvärats av en lårskada. Han kommer att spela, men det är såklart en orosmoln.

När Cardinals har mött de bättre lagen i år så har man haft svårt att hålla tätt bakåt. 28 poäng mot Cowboys, 34 mot Eagles och nu senast 33 poäng mot Buccaneers är oroande siffror.

Summa summarum så tycker jag att det är två spännande offense som möts idag. Jag har som sagt stora förhoppningar på Cardinals offense nu med Peterson i laget. Rams har som sagt presterat över förväntan och har gjoort 35 poäng eller mer i tre av lagets sex matcher.

Mot bakgrund av detta så tycker jag linan är för lågt satt och rekommenderar därför överspel. Jag har också lagt en mindre slant på Cardinals +3, då jag tycker de ser spännande ut.
Amerikansk Fotboll

Los Angeles Rams – Arizona Cardinals

  • Postad:
    22 okt 2017
    13:06
  • Rekare: BroderH
  • Spel: ÖVER 45.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 1,96
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 okt 2017
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td